Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali başlıyor

SÜRDÜRÜLEBİLİR Yaşam Film Festivali'nin (SYFF) 8'incisi Antalya'nın da aralarında bulunduğu 20 kentte 20-22 Kasım'da eş zamanlı yapılacak

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali başlıyor
Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali başlıyor
Bu içerik 938 kez okundu.
Reklam

SÜRDÜRÜLEBİLİR Yaşam Film Festivali'nin (SYFF) 8'incisi Antalya'nın da aralarında bulunduğu 20 kentte 20-22 Kasım'da eş zamanlı yapılacak.


İstanbul'da 19 Kasım'da başlayacak Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali, Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi'nin 'Siz de Yapabilirsiniz' çağrısına destek veren yerel ekiplerin işbirliği 20 il ve ilçede eş zamanlı 20-22 Kasım tarihlerinde 23 salonda gerçekleştirilecek. Su, ulaşım, iklim, enerji, moda, tarım gibi konularda karşılaşılan sorunların kökenini anlatılmaya çalışıldığı festivalin Antalya ayağı, 20 Kasım Cuma günü saat 13.00'de Antalya Kültür Sanat Oditoryum'da 'Labirentteki İnsanlık' filmiyle başlayacak.


22 Kasım Pazar Günü 17.30'da Antalya Anadolu Lisesi Müzik Grubu'nun gösterisiyle sona erecek festival, paylaşımcı, adil, çeşitliliği kucaklayan, gezegene ve üzerindeki yaşama değer veren bir toplum hayaliyle doğdu. Festivalde, dünyanın dört bir yanında daha iyi bir gelecek yaratmak için çaba gösterenlerin ilham verici hikayeleri yer alıyor. Her yıl izleyicisini harekete geçmeye davet eden filmlerle dolu bir program sunulan festivalde, yüzlerce film arasından seçilen belgesellerle izleyicilere çözümün bir parçası olabileceklerini hatırlatılmaya çalışılıyor.

 

Sürdürülebilir bir yaşamın ancak çeşitlilikle mümkün olacağı bilinciyle toplumun her kesiminden katılımcıları bir araya getirmeyi hedefleyen festival, çiftçileri, iş sahiplerini, şirket çalışanlarını, öğrencileri ve öğretmenleri, çocuğunun gelecekte yaşayacağı dünyadan endişeli ebeveynleri, akademisyenleri ve aktivistleri bu belgeselleri birlikte izlemeye davet ediyor.


GÖSTERİMLER ÜCRETSİZ


Tüm gösterimlerin ücretsiz olduğu festivaldeki gösterimler Antalya'nın yanı sıra Adana, Ankara, Artvin, Balıkesir, Bayındır (İzmir), Bodrum (Muğla), Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Eskişehir, Fethiye (Muğla), Giresun, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Mersin, Trabzon ve Urla'da (İzmir) izlenebilecek. Gösterimlerin yanı sıra festivalde konuşmalar ve müzik gösterileri de yer alıyor.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023