Tatile gidemeyen mangalını buzunu evine getirtiyor

Tatile gidemeyen mangalını buzunu evine getirtiyor

Tatile gidemeyen mangalını buzunu evine getirtiyor
Tatile gidemeyen mangalını buzunu evine getirtiyor Harun Baskan
Bu içerik 2326 kez okundu.
Reklam

 

 

Açık pazar iş modeliyle  KOBİ’lerin kalkınmasına ve dijital ekonomiye dâhil olmalarına imkân veren n11.com, yaklaşan yaz döneminin en popüler ürünlerini açıkladı. Verilere göre yaz dönemi başlangıcında elektrikli barbekü ve ızgara satışları yüzde 31 artarken, buz yapma ve buz kırma makineleri kategorisi yüzde 875 ile satış oranındaki artışta rekor kırıyor.

2015 yılını 38 bin 500 kayıtlı mağaza, 27 milyon kayıtlı ürün,  6 milyona yakın üye ve toplamda 400 milyon ziyaret sayısı ile tamamlayan n11.com, yaza girerken satışı en çok artan ürünleri açıkladı. n11.com’un paylaştığı veriler Türkiye’nin alışveriş alışkanlıklarıyla ilgili önemli veriler içerirken, verilere göre yaz döneminde en çok satılan ürünler diğer sezonlara göre değişkenlik gösteriyor.

 

Tatili evinde veya yazlığında geçirmeyi tercih edenler de yazın keyfinden vazgeçmiyor. Yaz dönemi başlangıcında elektrikli barbekü ve ızgara satışları yüzde 31 artarken, buz yapma ve buz kırma makineleri kategorisi yüzde 875 ile satış oranındaki artışta rekor kırıyor.

Keşfedilecek ne varsa blog11’de

 

 

Moda, güzellik, dekorasyon, anne-çocuk, yaşam-tatil, fitness-outdoor, teknoloji ve otomobile dair keşfedilecek ne varsa blog11’de keşfedilmeyi bekliyor. blog11, düzenli güncellenen kategori haberleri ile sezon giyim trendlerinden, makyajda en son ürünlere, ev dekorasyonu tüyolarından gidilebilecek tatil noktalarına kadar birçok konuda yaşamın nabzını tutuyor. ( http://blog.n11.com/ )

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023