2016 Yılında En Çok Bahsedilen Filmler

Sizlere farklı türlerden ve güzel filmler sunan yapımcılar, oldukça başarılı ve özel yapımlar sunmaktalar. Değişik türler içinde özellikle de komedi filmleri en farklı yeri kapatıyorlar. Sizler de en harika filmler içinde bu sezonda da sizler ile buluşacak.

2016 Yılında En Çok Bahsedilen Filmler
2016 Yılında En Çok Bahsedilen Filmler
Bu içerik 4295 kez okundu.
Reklam

Sizlere farklı türlerden ve güzel filmler sunan yapımcılar, oldukça başarılı ve özel yapımlar sunmaktalar. Değişik türler içinde özellikle de komedi filmleri en farklı yeri kapatıyorlar. Sizler de en harika filmler içinde bu sezonda da sizler ile buluşacak. yok artık 2 izle filmi de bu özel yapımlar içinde yer alan en güzel projelerden bir tanesi. Geçtiğimiz sene bizlere sunulan ve özel bir ilgi gören film, yapımcıların hemen ikincisini yapma kararı ile devam filmi olmaya aday olmuştu. 2016 yılı içinde de yapımı devam eden bu film 7 Ekim 2016 tarihinde bizler ile buluşacak. Komedi türünden karşımıza çıkacak olan Yok Artık 2 full izle filmi ile sizler de çok güzel ve keyifli bir proje izleme şansına sahip olacaksınız. Yönetmenliğini Caner Özyurtlu'nun yaptığı filmin kadrosu de büyük bir şekilde korunuyor. Bildiğiniz gibi serinin ilk filmde Şahin Irmak, Zafet Algöz, Şebnem Bozoklu, Onur Buldu ve Yağmur Tanrısevsin gibi oyuncular yer almıştı. Yok Artık 2 tek parça filmi yine bizleri eğlenceli ve inanılmaz bir yapım ile buluşturacak. Farklı kurgusu ile oldukça değişik ve beğeni kazanan bir yapımdı. Şimdi hepimiz serinin ikinci filminin bizlere nasıl bir kurgu ile sunulacağını merak ediyoruz. Geleneksel Türk komedilerine göre daha başarılı ve eğlenceli yapımlar ile buluştuğumuzu da artık söyleyebiliriz.

 

 

Sizlere önerimiz bu sene gülmek için hazır olun. Çünkü gerçek anlamda başarılı olan en güzel komedi filmleri ile buluşmaya başlayacağız. Özellikleri itibari ile bu sene oldukça güzel ve özel seri filmleri bizlere sunuluyor. Bunlar içinde yer alan bir diğer komedi filmi hep yek 2 izle projesi. Bu inanılmaz ve farklı yapım 30 Aralık tarihinde bizlere sunulacak. Başarılı bir sonuç elde eden serinin ilk filminde de inanılmaz bir kadro yer almış, bizleri kahkahadan kırıp geçirmişlerdi. Fırat Tanış, Gürkan Uygun, İnan Ulaş Torun yine başrollerde bizleri güldürecek başarılı oyuncular. Hep Yek 2 tek parça izle filminin yönetmenliğini yine Ali Yorgancıoğlu gerçekleştiriyor. Komedi kaldığı yerden devam. Bakalım bu harika ekip bizleri daha ne kadar güldürebilecek? Sizler de bu sene gerçekten bu muhteşem komediler ile oldukça harika zaman geçireceksiniz. Farklı bakış açıları ile hazırlanmış olan inanılmaz yerli komediler, kesinlikle sizlerin de değişik ve özel zaman geçirmenizi sağlayacaktır. Tarzınız nasıl olursa olsun Hep Yek 2 mobil izle filmi sizleri de kesinlikle en iyi şekilde eğlendirecek yağımlar içinde yer alacaktır. Bu bakımdan değişik ve inanılmaz filmler izleyeceğinizi şimdiden söyleyebiliriz. Özgün senaryosu ile geçen sezon ses getiren film, bu sezonda aynı kurgu üzerinden gelecek ve farklı bir hikaye üzerinden devam ederek bizleri de en güzel şekilde eğlendirecek.

 

Elbette ki konu sinema ve izleyici insan olduğunda da, farklı film alternatiflerine göz atmakta fayda var. Bu etkileyici ve inanılmaz türler içinde komedi kadar fanatiğinin olduğuna inandığımız bir de korku filmleri yer alıyor. İşte sizlere inanılmaz ve özel bir korku filmi daha. siccin 3 izle filmi bizler ile üçüncü kez buluşacak, inanılmaz ve harika filmlerin başında yer alıyor. Cürmü Aş olarak karşımıza çıkan bu bölümde de etkili ve inanılmaz bir korku ile karşılaşacağız. Sizler de harika bir gerilimi hissetmek adına, inanılmaz bir şekilde film izleme keyfini sürebileceksiniz. Özel kadrosu, başarılı sahneleri ile Siccin 3 full izle filmi her bakımdan tatmin edici bir yerli gerilim ve korku filmi. Yine Alper Mestçi'nin yönetmenliğini yaptığı filmin bu kez baş rollerinde Büşra Ayaydın, Nevin Efe, Adnan Koç, Yavuz Çetin, Elif Baysal yer alıyorlar. 2 Eylül tarihinde gösterime girecek olan filmin bu sefer ki senaryosu da oldukça başarılı. Siccin 3 HD izle filminde iki çocukluk arkadaşının farklı gelişen hikayesine şahitlik edeceğiz. Orhan ve Sedat zaman içinde hayat şartları ile birbirlerine kanlı bıçaklı düşman olabilirler mi? Bunu filmi izlerken sizler de bir anda hissedecek ve kendinize soracaksınız. En uygun ve en farklı şekilde hazırlanmış sahneler ile sizleri de bu filmde ciddi anlamda irkilmeye davet ediyoruz. Bu özel ve etkili filmle ve diğer filmlerimiz ile güzel zaman geçireceğinize kesinlikle eminiz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023