Migren Hastalığı Ve Tedavisi

Migren Hastalığı Ve Tedavisi

Migren Hastalığı Ve Tedavisi
Migren Hastalığı Ve Tedavisi Harun Baskan
Bu içerik 3934 kez okundu.
Reklam

 

Devam eden baş ağrısı ile kendini gösteren migren yalnızca baş ağrısından ibaret olan bir hastalık olmadığından bu konuda hastaların farklı sorunlar yaşaması mümkündür. Atak sırasında dolaşım, boşaltım, sinir ve damar sistemi de etkilendiğinden işleyişi geçici olarak aksamaktadır. Farklı belirtileri bulunduğundan ilerleyen zamanlarda daha zorlu bir sürece geçilmesi nedeni ile kişilerin sosyal yaşantısını da fazlası ile etkilemektedir. Işık, ses ve kokuya hassasiyet duyulduğundan bu konuda kişilerin daha fazla hassas olması görülür. Bulantı, kusma, baş ağrısı en belirgin olarak görülen belirtileridir.

Devam eden ağrılardan rahatsızlık duyanlar için migren tedavisi farklı şekillerde yapılabilir. Yüksek oranda görülen bir hastalık olduğundan bu konuda en zor olan durum kişilerin iş hayatının olumsuz olarak etkilenmesi ve çoğu zaman işe gidecek durumlarının olmamasıdır. Bio-elektriksel bir hastalık olduğundan etkilediği alanın fazlası ile geniş olması daha büyük çaplı sorunlar yaşanmasına neden olmaktadır. Tedavinin başlanması için ilk olarak hastaların şikayetlerinin tam olarak dinlenmesi gerekir. Bu sayede doğru teşhis konularak daha doğru hamleler ile başarılı sonuçlar alınabilir. Nöral terapi bu hastalık için tercih edilen bir yöntem olarak etkili olmaktadır.

 

Tedavi ile sonuç alınmaması durumunda devam eden şikayetlerin artması kişilerin migren ameliyatı ile bu hastalıktan kurtulmalarını sağlar. Endoskopik şekilde uygulanan ameliyat kamera yardımı ile saç derisi altında açılan bir kesi ile sinirlere ulaşım sağlanır. Dokular ve sinirler arasındaki ilişkinin yeniden düzenlenmesine yardımcı olunarak bu sayede ağrıların ve belirtilerin ortadan kaldırılması sağlanmış olunur. Alanında uzman olan doktorlar tarafından yapılan ameliyat sonrasında hastada iz kalmayacağı için etkili olmaktadır. Migren ameliyatı hakkında daha fazla bilgi almak için http://www.migrencerrahisi.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Saç derisinin altında olacağı için bu alanda belli olması mümkün olmayan kesi sayesinde sorunsuz ve kaliteli işlem yapılmış olunur. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023