Çiğköfte lezzeti

Adıyaman ve Urfa gibi Güneydoğu Anadolu yöresine ait olan özel formülü sayesinde üretilen geleneksel bir yemek olarak yer alan ancak daha çok yemekten ziyade mezelik olarak tercih edilenrizeçiğköfte; önceleri etli olarak yapılırdı.

Çiğköfte lezzeti
Çiğköfte lezzeti
Bu içerik 5713 kez okundu.
Reklam
Adıyaman ve Urfa gibi Güneydoğu Anadolu yöresine ait olan özel formülü sayesinde üretilen geleneksel bir yemek olarak yer alan ancak daha çok yemekten ziyade mezelik olarak tercih edilen rizeçiğköfte; önceleri etli olarak yapılırdı.Günümüzde aperatif tüketilen besinler arasında yer alan ve etsiz olarak da sunulan çiğ köftenin lezzeti aynı damak tadını verebiliyor. Et kullanılmadan üretilmiş olan çiğ köfteler; daha sağlıklı olarak sunuma hazır hale getiriliyor. Ayrıca çiğ köftede kullanılan özel yöresel bulgurolması ayrı bir lezzet katmasına daimkan tanıyor.
 
Bulgurda bulunan önemli vitaminler ve mineraller oldukça besleyici bir değer içermesine ve bu sayede tüketilmesi ile birçok besin değerini de almaya imkan tanıyor. B vitamini açısından zengin olan bulgurdaki özel uygulama ayrıca sindirim sistemi açısından da yorucu olmadan sindirilmeye yarıyor. Çiğ köftenin yapımında kullanılan malzemeler kırmızıbiber, maydanoz, sarımsak, ceviz, nane, kimyon ve nar ekşisidir.  rizeadıyörem çiğköfte lezzetine lezzet katan en önemli özelliği asla su kullanılmaması ve kırmızı acı biberle yoğrularak pişmesinin sağlanmasıdır.Bu sayede şişkinlik yaratmayan çiğköfte; her saatte tüketilebilecek bir gıda olarak tercih edilebilir.
 
Kırmızıbiberle yoğrulan çiğ köftenin diriliğini kaybederek pişmesi sağlanıyor daha sonra içerisine diğer malzemeler ilave edilmek suretiyle harmanlanıyor ve servise sunuluyor.Limon ve marulla ayrıca istenilmesi halinde sosla da servis edilen çiğ köfte; lezzet  olarak da damak tadına hitap eden bir besindir. 
Adıyörem Çiğ Köfte olarak sizlere yöresel bir besini sağlıklı, hijyenik koşullarda üretmek suretiyle ulaştırıyoruz. Aperatif tüketim konusunda hem lezzetli hem de sağlıklı olması açısından en iyi alternatif olacaktır.  
 
Adıyörem Çiğ Köfte siparişi için; 0464 217 26 26 numaralı telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Evlerinizde, işyerlerinizde,özel günlerde, pikniklerde ve daha birçok yerde tüketebileceğiniz etsiz Adıyörem çiğköfte; sizlere lezzetli bir sunum vaatediyor. Bizlere telefon etmeniz yeterlidir. Ayrıca www.rizecigköfte.com adresimizden bizlere ulaşmanız mümkündür.Bizleri arayın ve hemen size Adıyörem Çiğ köfteyi ulaştıralım. 7/24 hizmet sunan Adıyörem Çiğ Köfte özel ikramlarınız için tercihiniz olacaktır.
 
 
 
rize çiğköfte rizeadıyörem çiğköfte
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023