Anadolu Odaları Platformu, Erzurum'da

Her yıl değişik kentlerde toplanan muhasebeci ve mali müşavirlerin 23'üncü Anadolu Odaları Platformu, bu yıl Erzurum'da bir araya geldi

Anadolu Odaları Platformu, Erzurum'da
Anadolu Odaları Platformu, Erzurum'da
Bu içerik 936 kez okundu.
Reklam

Her yıl değişik kentlerde toplanan muhasebeci ve mali müşavirlerin 23'üncü Anadolu Odaları Platformu, bu yıl Erzurum'da bir araya geldi.

 

Palandöken'de yapılacak toplantı için yurdun dört bir yanından gelen yüzlerce muhasebeci ve mali müşavir, Erzurum'da buluştu. Sway Otel'de yapılacak toplantı için Türkiye'nin değişik kentlerinden gelen muhasebeci ve mali müşavirler, Vali Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti. Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Orhan Akgüloğlu ve toplantıya katılmak üzere Erzurum’a gelen Ankara, Konya, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir, Kayseri, Kırıkkale, Bilecik, Aksaray, Karaman, Sivas, Çankırı, Eskişehir, Niğde illerinin oda başkanlarını kabul eden Vali Altıparmak, Başkan Orhan Akgüloğlu'ndan muhasebe ve denetim alanında yaşanan sorunlar ve toplantı hakkında bilgi aldı. Başkan Akgüloğlu “Meslektaşlarımızla birlikte düzenlediğimiz bu toplantılarla bu sorunların çözümü konusunda fikir birliği yapma fırsatı buluyoruz. Ayrıca Türkiye genelinde , 101 bin meslek mensubu, 21 bin stajyer, büro çalışanı ve aileleriyle birlikte sayıları 1 milyona yaklaşan muhasebe camiamızın bu fırsatla Muhasebe Haftasını kutluyoruz" diye konuştu. 
Büyük bir katılımla gerçekleştirilen bu toplantının Erzurum’da yapılıyor olmasının sevindirici olduğunu söyleyen Vali Ahmet Altıparmak da katılımcıların bulundukları süre içinde Erzurum ile ilgili bilgiler edinmeleri açısından Erzurum’u, Tabyalar ve özellikle kayak merkezlerini gezmelerini istedi.
 
 
 
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023