Taht Oyunları

İzleyiciyi sürüklemeyi başaran ve dünya çapında nam salan dizi game of thones Türkiye'deki izleyicileri de kendine bağlamayı başardı. Son sezonun yayınlanmaya başlaması sevindirse de bitecek olması izleyicileri üzüyor.

Taht Oyunları
Taht Oyunları
Bu içerik 1108 kez okundu.
Reklam

            İzleyiciyi sürüklemeyi başaran ve dünya çapında nam salan dizi game of thones Türkiye'deki izleyicileri de kendine bağlamayı başardı. Son sezonun yayınlanmaya başlaması sevindirse de bitecek olması izleyicileri üzüyor. İçerisinde bir sürü baş rol barındırması ve karmaşık hikayesiyle her daim game of thrones severleri şaşırtan dizi, son sezonda tüm kahramanların birleşmesiyle heyecanı ikiye katladı. yabancı dizi izlemeyi sevenler için Türkçe dublaj dizi izle seçeneği mevcuttur.

 

            Milyonlara ulaşan izlenme ile hakkını veren ve son dönemlerde yapılan en iyi dizilerden biri olma ünvanını taşıyan game of thrones yeni süprizleriyle diziyo1.net te sevenlerini bekliyor. Game of thrones izlemek ama alt yazı ile uğraşmamak için game of thrones Türkçe dublaj izle seçeneği bulunmaktadır. izleyicilerin spoiler den kaçmasını sağlayacak kadar hareketli geçen dizi alt yazılı ve dublaj seçenekleriyle yayınlanmakta. Yedi krallığa kimin hükmedeceği, ejderhalar, stark ailesi, kral katilinin sonu ve bu gibi birbirinden heyecanlı durumlar izleyiciyi beklemekte.

 

            Her çarşamba dizinin yeni bölümleri bizleri bekliyor. Ak gezenler duvarı aşabilecek mi? Stark kardeşlerin akıbeti ne olacak? Jon Snow'un planları ne? Hepsini öğrenmek için çarşamba gününü beklemek gerekiyor.

diziyo1.net

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023