Instagramda Popülerliğe Ulaşmanın En Kolay Yöntemi

Instagramda Popülerliğe Ulaşmanın En Kolay Yöntemi
Instagramda Popülerliğe Ulaşmanın En Kolay Yöntemi Harun Baskan
Bu içerik 18796 kez okundu.
Reklam

Instagramda kitlenizi arttırmak istiyorsanız eğer takipçi satın alabilirsiniz. Takipçileriniz türk ve gerçek olursa eğer hem sizin adınıza hem dışarıdan profilinize bakanlar açısından daha verimli olur. Gerçek takipçilerin botlara nazaran artı bir özelliği fotoğraflarınızı/videolarınızı da beğenebiliyor olmalarıdır. Bot takipçiler ise kalıcıdır fakat sizinle etkileşim haline geçemezler.

 

Eğer global bir instagram hesabı kullanıyorsanız yabancı bot, türk bot vb. kullanıcıları harmanlayıp satın almanız daha mantıklı olacaktır. Unutmayın takipçi sayısı ne kadar fazla olursa o kadar güven verir kullanıcılarınıza.

https://www.instatakipci.com/takipci/yabanci-bot

 

Instagramda beğeni de en az takipçi kadar önemlidir. Takipçi sayınızı aşmayacak şekilde beğeni de satın alırsanız eğer kullanıcılarınız da güven tavan yapar.

https://www.instatakipci.com/begeni/tek-fotograf/turk-gercek

 

Yapılabilecek diğer seçenekler ise yorum satın almak , video görüntülenme satın almak gibi şeylerdir. Bence bunlar takipçi ve beğeniden sonra alınması gerekenlerdir. Instagram hesabınız her şeyiyle popüler gözükmeli ki insanları sizin hesabınızı takip etmeye teşvik etsin.

https://www.instatakipci.com/yorum/tek-fotograf/yabanci-bot

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023