Hande Yener, patronluğu sevdi

BODRUM'da geçen yaz mevsiminde beach clup işleten Hande Yener, bu yıl da gece kulübü işletmeye hazırlanıyor

Hande Yener, patronluğu sevdi
Hande Yener, patronluğu sevdi
Bu içerik 2820 kez okundu.
Reklam

 BODRUM'da geçen yaz mevsiminde beach clup işleten Hande Yener, bu yıl da gece kulübü işletmeye hazırlanıyor.


Geçen yıl Yalıkavak Mahallesi'nde 'Sebastian' adı ile beach club işletmeciliğine başlayan Hande Yener, bu yaz Gümbet Mahallesi'nde aynı isimde gece kulübü işletecek. Başına baret takıp oğlu Çağın Kulaçoğlu, sevgilisi Ozan Öğüt ve ortağı Levent Akbulut ile birlikte devam eden tadilat çalışmasında inceleyen Hande Yener, "Aslında kulüpler bir nevi benim evim. Çünkü gece herkes yatağında uyurken biz kulüplerde gece sahnelerdeyiz. En sonunda Bodrum'da bana ait bir yer var. Zaten her sene burada konserlerimiz oluyordu. 'Neden kendi yerimiz olmasın?' dedik" diye konuştu. İki ayda tadilat çalışmalarının tamamlanacağını ve Mayıs'ta açılış yapacaklarını belirten Yener, kendi işletmesinde de sahneye çıkacağını söyledi.


"YENİ AÇILIMLARA DOĞRU GİDİYORUM"


Başka sektörlerden de teklif geldiğini anlatan Hande Yener mesleğiminin bir yararı olarak  güzel bir tanıtım olduğunu hem de yeni şeyleri deneyebildiklerini belirterek, şöyle devam etti:


"Yeni açılımlara doğru gidiyorum. Tekstil, aksesuar belki parfüm de olacak. Bütün bunlar şu anda görüşülüyor. Ama öncelik bu yaz mekanların açılışı. Hem gece kulübümüz hem de beach, Sebastian olarak devam edecek. Önemli olan Bodrum'a enerji katmaktı. Bunu geçen yıl başardık. Zincirimizi büyütüyoruz."

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023