Bakan Sarı, Aziziye Termal Tesislerini beğendi

Erzurum'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, merkez Aziziye Belediyesine ait Ilıca Termal Tesislerini gezdi ve beğendiğini ifade etti

Bakan Sarı, Aziziye Termal Tesislerini beğendi
Bakan Sarı, Aziziye Termal Tesislerini beğendi
Bu içerik 599 kez okundu.
Reklam

Erzurum'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, merkez Aziziye Belediyesine ait Ilıca Termal Tesislerini gezdi ve beğendiğini ifade etti.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, dün beraberinde Vali Ahmet Altıparmak, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, Orhan Deligöz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte dün Aziziye ilçesine geldi. Atık su arıtma tesisine geçen Bakan Sarı'yı Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan karşıladı. Tesis hakkında bilgi alan Bakan Sarı ve beraberindekiler buradan Aziziye Belediyesi bünyesindeki Ilıca Termal Tesislerine geçti. Tesislerin aile kabinleri ve otel bölümünde incelemelerde bulunan Bakan Sarı'ya Başkan Orhan tesisle ilgili bilgi verdi.  Termal tesislerin yanı sıra Aziziye'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili de brifing veren Başkan Orhan, ilçenin bir değişim ve dönüşüm süreci yaşadığını ifade etti. Başkan Orhan, burada Bakan Fatma Güldemet Sarı'ya Erzurum yöresel giysisi olan ehramdan yapılmış hediyelik eşyalardan oluşan set hediye etti. Başkan Orhan'a, teşekkür eden Bakan Sarı, Termal tesisleri beğendiğini bildirdi.
 
 
 
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023