Türkan Şoray sinema açılışı yaptı

TÜRK sinemasının sultanı Türkan Şoray, İzmit'te sinema açılışına katıldı

Türkan Şoray sinema açılışı yaptı
Türkan Şoray sinema açılışı yaptı
Bu içerik 1178 kez okundu.
Reklam

TÜRK sinemasının sultanı Türkan Şoray, İzmit'te sinema açılışına katıldı. Türkan Şoray hayranlarıyla fotoğraf çektirip imza verdi.


Türkan Şoray, dün akşam İzmit'te bir alışveriş merkezinde sinema açılışına katıldı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Türkan Şoray, sinemanın açılış kurdelesini CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte kesti. Açılışta konuşan Türkan Şoray, "Ne kadar güzel bir günde bu buluşma. Bugün Sevgililer Günü. Sizler benim sevgilimsiniz, biliyor musunuz? Bugün çok anlamlı bir gün. Ben çok duygulandım. Hepinizin gözlerinde de sevgi görüyorum. Hepinizin gözlerini, kalbini görüyorum. Galiba çok güzel bir gönül beraberliği içindeyiz şu an. Benim hayatım boyunca sevgi ve aşk duyduğum mesleğim, yaptığım filmler sinemada oynuyor. Filmlerimizle bu güzel sevgi bağını kurduk" dedi.


İzmit halkının sanata yakın olduğunu söyleyen ünlü yıldız, "Burada filmler çekiliyor, platolar var. Yani Kocaeli, İzmit sanata çok yakın. Bu çok güzel bir şey. Sinemanın burada açılmış olması bunu gösteriyor. Demek ki Kocaeli halkından sanata talep var. Sanata bu kadar değer verdikleri için Kocaeli halkını kutluyorum. Bu anlamlı günde bu sinema açılışında bulunmuş olmaktan çok büyük mutluluk duydum. Sevgi, gönül birlikteliğini yaşamış olmak ve sanatımın bir parçası olan sinema açılışında kurdele kesmiş olmak, benim için bu sevgi gününü daha da anlamlandırdı" dedi. Türkan Şoray daha sonra hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirip, imza verdi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023