Dünyaca ünlü oyuncu Belek'te kamp yaptı

CHICAGO Bears takımında 2014 yılından bu yana forma giyen Lamarr Houston, bireysel çalışmalarda bulunmak için Belek'e geldi

Dünyaca ünlü oyuncu Belek'te kamp yaptı
Dünyaca ünlü oyuncu Belek'te kamp yaptı
Bu içerik 1105 kez okundu.
Reklam

CHICAGO Bears takımında 2014 yılından bu yana forma giyen Lamarr Houston, bireysel çalışmalarda bulunmak için Belek'e geldi.
Dünyaca ünlü Amerikan Futbolu oyuncusu Lamarr Houston, uçakla 10 bin kilometrelik yolu aşarak Antalya Belek'te bulunan Gloria Sports Arena'ya gelerek kamp yaptı.
2014 yılından bu yana Chicago Bears takımında forma giyen Amerikalı oyuncu, menajerlerinin tüm dünyada yaptığı araştırma sonrasında Belek'e gelme kararı aldıklarını belirtirken, kamp sürecinin kendisi açısından çok faydalı geçtiğini dile getirdi.
Hem 1 Ocak'ta sona eren sezonun yorgunluğunu attığını, hem de gelecek Eylül'de başlayacak yeni sezon öncesinde hazırlıklarına başladığını ifade eden Lamarr Houston, tesisler bünyesindeki Sport Science Performans Merkezi'nde testler/analizler yaptırdığını ve bu sonuçlara göre bireysel performans antrenörü ile çok faydalı bir kampı geride bıraktığını ifade etti.
1987 doğumlu Lamaar Houston, 2014 yılında imzaladığı 5 yıllık kontrat karşılığı aldığı 35 Milyon Dolar ile Amerika'daki en popüler sporculardan biri olmuştu.

 

()

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023