Yüz nakilli Acar ve Çolak, Morais'i ziyaret etti.

TÜRKİYE'nin ilk yüz nakillileri Uğur Acar ve Turan Çolak, beyin kanaması teşhisiyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Antalyaspor teknik direktörü Jose Morais'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu

Yüz nakilli Acar ve Çolak, Morais'i ziyaret etti.
Yüz nakilli Acar ve Çolak, Morais'i ziyaret etti.
Bu içerik 870 kez okundu.
Reklam

TÜRKİYE'nin ilk yüz nakillileri Uğur Acar ve Turan Çolak, beyin kanaması teşhisiyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Antalyaspor teknik direktörü Jose Morais'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.


Akdeniz Organ Nakli ve Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Mehmet Şahan, Türkiye'nin ilk yüz nakillileri Uğur Acar ve Turan Çolak ile diyaliz hastası Hüseyin Savaş Öztürk, Antalyaspor teknik direktörü Jose Morais'i tedavi gördüğü VIP Transplantasyon Kliniği'ndeki özel odasında ziyaret etti. 3 Şubat gününden bu yana beyin kanaması teşhisiyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Portekizli teknik adam Jose Morais'e geçmiş olsun dileğinde bulunan Mehmet Şahan, kendisini bir an önce Antalyaspor'un başında görmek istediklerini belirtti. Şahan, ziyaret sırasında Jose Morais'ten organ bağışı kampanyalarına dikkat çekmek için destek istedi.


ORGAN BAĞIŞINA DESTEK


Morais'le tercüman aracılığıyla konuşan Uğur Acar ve Turan Çolak da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Morais ise taburcu olduktan sonra Mehmet Şahan'ı ziyaret edeceğini, organ bağışı konusunda yapılacak çalışmaların duyurulmasına katkıda bulunacağını ifade etti.


Jose Morais'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Mahmut Akyüz, "Hastamızın morali gayet iyi. Sınırlı olmak kaydıyla ziyaretçisi olduğunu biliyoruz. Şu an mobilize durumda. Son kontrollerin ardından 15 Şubat Pazartesi günü kendisini taburcu edeceğiz" dedi.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023