Toplum için çalışmayı seviyorum

BEST Model Yarışması'na katılarak mankenliğe başlayan Elif Ece Uzun, boş zamalarında sosyal sorumluluk projeleri içinde yer almaya çalıştığını söyledi

Toplum için çalışmayı seviyorum
Toplum için çalışmayı seviyorum
Bu içerik 1160 kez okundu.
Reklam

BEST Model Yarışması'na katılarak mankenliğe başlayan Elif Ece Uzun, boş zamalarında sosyal sorumluluk projeleri içinde yer almaya çalıştığını söyledi.


Mankenliğe çok genç yaşta Antalya'da adım atan, yarışmanın ardından İstanbul'a giderek tiyatro, sonuculuk ve oyunculuk eğitimi alarak kendisini geliştiren Elif Ece Uzun, kariyerine hız kesmeden devam ediyor. Aynı zamanda birçok sosyal sorumluluk projesine destek veren Uzun, son olarak Türk Böbrek Vakfı tarafından plaketle ödüllendirildi.


Sosyal sorumluluk projelerine elinden geldiği kadar destek vermeyi ve yardımcı olmayı görev bildiğini belirten Uzun, "Yakaladığım boşlukları sosyal sorumluluk projeleri için değerlendirmeye çalışıyorum. Toplum için çalışmayı, üretmeyi seviyorum. Mankenlik benim mesleğim. Fiziksel görünümüm el verdiği sürece podyumlarda olacağım. Fakat sunuculuk apayrı bir kulvar. Ekran önünü çok seviyorum" dedi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023