Kamera konusunda kendisini aşan Pixel 4

Kamera konusunda kendisini aşan Pixel 4
Kamera konusunda kendisini aşan Pixel 4 Harun Baskan
Bu içerik 34950 kez okundu.
Reklam

Henüz daha yeni kamera örneklerinin yeni ortaya çıkmasına rağmen bir anda tüm sosyal medya üzerinde çekilen örnekler paylaşıldığı zaman birçok kullanıcı şaşkınlık içersinde kaldı, bazıları bu fotoğrafların kesinlikle bir profesyonel makine tarafından çekildiğini iddia etti ancak fotoğrafların yeni Pixel 4 tarafından çekildiği doğrulandı. Daha önceki modellerinde de Pixel çok başarılı kameraya sahip diyebiliriz ancak kullanım açısından kesinlikle diğer rakiplerine göre sorun yaşayabilir.

Kamera olarak ne özellikleri var diyecek olursanız öncelikle Pixel 4 ve Pixel 4XL modeli olan cihazda kamera olarak 12 megapiksel ana kamerası olacak. Buna ek olarak 5x optik yakınlaştırma özelliğine sahip olacak. 16 megapiksel telefoto özelliğine sahip olan bir lensi daha olacak. Son dönemlerde çok popüler olan geniş açılı lense de sahip olacak.

Ancak bu belirtilen özellikler zaten çoktan birçok cihazda net kullanılıyor ve iyi olanları da var ancak Pixel 4 örneklerine bakacak olursak bu özelliklerin birleşimi sonrasında ortaya müthiş bir kamera performansı çıktı diyebiliriz. Diğer cihazlardan farklı olarak bir özelliği daha var ki Srgb özelliğini daha iyi kullandığını ve geniş bir renk yelpazesi sunulmaktadır.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023