Sony ' Den Yeni Telefon !

Piyasa üzerine birçok kez Sony Xperia E5 adı altında sürülen ürünler aslı olmayan ürünlerdi ancak bu sefer resmi bir açıklama ile telefon ile ilgili bilgiler paylaşıldı .

Sony ' Den Yeni Telefon !
Sony ' Den Yeni Telefon ! Harun Baskan
Bu içerik 4065 kez okundu.
Reklam

Sony markasından yeni bir android cihaz geleceği duyurulmuştu ancak cihaz hakkında tek bilinen bir amiral gemi olmadığı daha düşük bütçeli kişilere hitap edebilecek bir cihaz olduğunu belirtti . Uzun süre Sony  markasının yeni cihazı ile ilgili teoriler atıldı ancak hiçbiri yakınından bile geçmedi .

 Sony facebook sayfası üzerinden söylentiler ile dolup taşan Sony Xperia E5 ile ilgili görseller yayınladı . Görsellerden hemen telefonu yorumlaya başlayanlar , iyi yorum yapanlar ve kötü yorum yapanlar derken Sony cihazla ilgili görüntüleri kaldırdı ve bilgileri tekrardan paylaşmadı .

Dedikoulara cevan veren Sony firması Sony Xperia E5 için belirlediği teknik özellikleri bakımından yeterli gözüküyor ancak MTK işlemci kullanarak uzun ömürü bir ürün olmasını beklemeyin . İşlemci nedeni ile üründe kasmalar yaşanabilir henüz mimarisi snapdragon kadar gelişmediğinden dolayı sorunlar yaşanabilir .

Sony Xperia E5 yeni model
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023