Minik yüreklerden ihtiyaç sahibi akranlarına giyecek desteği .

DENİZLİ Saime Aslan Anaokulu öğrencileri, paylaşma ve dayanışmayı öğrenmeleri için ihtiyaç sahibi diğer çocuklara dağıtılmak üzere üzere evlerinden getirdikleri kıyafetleri biriktirip, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'ne teslim etti

Minik yüreklerden ihtiyaç sahibi akranlarına giyecek desteği .
Minik yüreklerden ihtiyaç sahibi akranlarına giyecek desteği .
Bu içerik 633 kez okundu.
Reklam

DENİZLİ Saime Aslan Anaokulu öğrencileri, paylaşma ve dayanışmayı öğrenmeleri için ihtiyaç sahibi diğer çocuklara dağıtılmak üzere üzere evlerinden getirdikleri kıyafetleri biriktirip, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'ne teslim etti.


Denizli'de "Değerler Eğitimi" kapsamında anaokulu öğrencilerinin yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmayı öğrenebilmeleri için gerçekleştirilen etkinlik Saime Aslan Anaokulu'nda hayata geçirildi. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli tarafından bir süre önce Saime Aslan Anaokulu'nun talebi üzerine okula kıyafet toplama kumbarası bıraktı. İhtiyaç sahibi yaşıtları için evlerindeki giymedikleri kıyafetleri getiren 


minikler kumbaraya attı. Kumbarada biriken kıyafetler, dün (Perşembe) Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'ne teslim edildi. 


Toplanan kıyafetleri kolilere dolduran öğrenciler ihtiyacı olan yaşıtlarına yardım etmenin mutluluğunu yaşadı. Saime Aslan Anaokulu Müdür Yardımcısı Zehra Karababa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli tarafından kıyafet toplama kumbarasının okulda kalmaya devam edeceğini, öğrencilerden gelecek yardımları toplamayı sürdüreceklerini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ise, öğrencilere paylaşma ve dayanışmanın önemini anlattı. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023