Kalkan İzmirli sanayiciye sahip çıktı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın ev sahipliğinde düzenlenen komisyon bilgilendirme toplantısına katılan AK Parti İzmir Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi Necip Kalkan, “İzmir'de sanayiyi geliştirmek için kentimizin coğrafi ve fiziki cazibesini kullanarak yatırımları arttıracağız" dedi

Kalkan İzmirli sanayiciye sahip çıktı
Kalkan İzmirli sanayiciye sahip çıktı
Bu içerik 1383 kez okundu.
Reklam

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın ev sahipliğinde düzenlenen komisyon bilgilendirme toplantısına katılan AK Parti İzmir Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi Necip Kalkan, “İzmir'de sanayiyi geliştirmek için kentimizin coğrafi ve fiziki cazibesini kullanarak yatırımları arttıracağız" dedi.

İzmir'de 13 Organize Sanayi Bölgesinin bulunduğunu söz konusu bölgelerin gelişmiş altyapı ve donanımlarıyla ülkemize örnek olacak nitelikte olduklarını vurgulayan Kalkan, “Komisyon olarak İzmir'de bulunan Organize Sanayi Bölgelerinin başarılı olmaları için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sayın Bakanımıza İzmir'deki sanayicilerimizin, kentimiz de bulunan Organize Sanayi Bölgelerine verilen teşvikin komşu illerle aynı koşullarda faydalanması yönünde taleplerini ilettim. İktidar partisinin İzmir milletvekili olarak kentimizin kalkınması, üretim ve ihracatın gelişmesi için konun takipçisi olacağım. İzmir'in sanayi ve ticarette sahip olduğu yüksek bir potansiyel var. Bu imkanların tam kapasite ile kullanılması için kentimizdeki ilgili kuruluşlarla sık sık istişarede bulunuyorum. Sanayicilerimizden gelen tüm taleplerimizi hem mensubu olduğum komisyon hem de Sayın Bakanımız ile paylaşıyorum. İzmir'imizi kalkındırmak, kentimize faydalı olmak için birlik ve beraberlik içerisinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi. 

İzmir'de 5'inci bölge yani katma değeri yüksek, yüksek teknolojik üretim yapacak firmalara verilen teşviklere dikkat çeken Kalkan, “Söz konusu teşviki alacak firmaların yüksek teknolojik mal üretmesi gerekiyor. Bu tip üretim tesislerini kurmak için maliyet gerekiyor. Teşvikleri kullanacak firmaları doğru yönlendirerek, hem de kentimizin coğrafi ve fiziki cazibesiyle bu alanlarda yeni yatırım yapacak firmaları İzmir'e yönelteceğiz" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023