Gölbaşı'nda 360 derece sanal tur projesi

GÖLBAŞI Belediyesi, 360 derece sanal tur projesi ile ilçenin birçok farklı noktasından çekilen panoramik görüntülerini hizmete sundu.

Gölbaşı'nda 360 derece sanal tur projesi
Gölbaşı'nda 360 derece sanal tur projesi
Bu içerik 1062 kez okundu.
Reklam

GÖLBAŞI Belediyesi, 360 derece sanal tur projesi ile ilçenin birçok farklı noktasından çekilen panoramik görüntülerini hizmete sundu. Hazırlanan 360 derece sanal tur ile belediyenin hizmete açık olan kültür merkezleri, spor tesisleri, sosyal yardım tesisleri, parklar, gezi teknesi gibi alanlar bilgisayar, tablet ya da telefonlardan izlenip, gerçekten ordaymış hissi yaşattığı belirtildi. Ayrıca izleyenler belediyenin hizmet birimleri dışında Gölbaşının tarihi camileri, çeşmeler, höyükler, konaklar, mağaralar ve birçok tarihi ve turistik mekanını da ekran başından gezerek bilgi sahibi olabilecek. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, proje ile kullanıcıların dünyanın her yerinden internet aracılığı ile Gölbaşı ilçesinin sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel değerlere hızlı, güncel ve güvenilir bir şekilde ulaşılabilineceğini ifade etti. Duruay, "360 derece sanal tur uygulaması ile herkes, Gölbaşı Belediyesi kurumsal web sitesi üzerinden, Gölbaşı ilçesindeki hizmete açık tesislerimizi ve Gölbaşı'mızın tarihi ve turistik güzelliklerini ekran başında gezebilecekler" dedi Hazırlanan sanal turun her sahnesinde Türkçe, İngilizce seslendirme yapılırken, aynı zamanda işaret diliyle gezilen yerler hakkında bilgi alınabilecek. Gölbaşı Belediyesi Sanal Tur hizmeti 'www.ankaragolbasi.bel.tr/golbasi360' internet sayfasından ulaşılacağı kaydedildi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023