Site duvarlarına alçaktan çekilen jiletli tele tepki

ANKARA'nın Mamak İlçesi Duraaliç Mahallesi'ndeki sitelerin bahçe duvarlarına çocuk boyunda çekilen jilet teller, çocuk, yaşlı ve engelliler için tehlike oluşturduğu belirtildi

Site duvarlarına alçaktan çekilen jiletli tele tepki
Site duvarlarına alçaktan çekilen jiletli tele tepki
Bu içerik 763 kez okundu.
Reklam

ANKARA'nın Mamak İlçesi Duraaliç Mahallesi'ndeki sitelerin bahçe duvarlarına çocuk boyunda çekilen jilet teller, çocuk, yaşlı ve engelliler için tehlike oluşturduğu belirtildi. Site sakinlerinden Mustafa İşler, "Jiletli tel, askeri amaçlı kullanılıyor. İnsan boyunu geçmesi gereken jiletli telin sitelerde kullanılması tehlikelidir" dedi.


Ankara'nın Mamak İlçesi Duraaliç Mahallesi'nde oturan 47 yaşındaki Mustafa İşler, mahallede 10'dan fazla site, buralarda oturan binlerce çocuklu aile bulunduğunu hatırlatırken, şöyle dedi:


"Bu sitelerde oturan çocukların büyük kısmı ilkokul çağında. Bu site bahçesi kenarlarına çekilen jilet teller çocuklarımız başta olmak üzere engelli ve yaşlılar için büyük tehlike arz ediyor. Çocuk boyunda bahçe duvarı üzerine çekilen bu jilet teller çocuklar koşarken çarpması veya takılması halinde ellerini-yüzlerini parçalayabilir. Sokak kaldırımları oldukça dar, iki kişi yan yana zor yürüyor. Kaldırıma sıfır çekilen bu teller çocuklara değil, engellilere, yaşlılara çarpmaları sonucunda zarar görebilirler. Bu nedenle bu hatalı durumdan bir kimsenin zarar görmemesi için durumu Mamak Belediyesi'ne şikayetlerde bulunduk ama kimse ilgilenmedi. İllede birileri ellerini, yüzlerini parçalayınca mı yetkililer harekete geçecekler. Jiletli tel, askeri amaçlı kullanılıyor. İnsan boyunu geçmesi gereken jiletli telin sitelerde kullanılması çok tehlikeli."

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023