Kayseri Şeker'den, Bayırbucak Türkmenleri'ne 2 TIR yardım

TÜRK Kızılayı organizasyonu ile Bayırbucak'taki Türkmenler için başlatılan yardım kampanyasına, Kayseri Şeker Fabrikası da 2 TIR yardım malzemesiyle katkıda bulundu

Kayseri Şeker'den, Bayırbucak Türkmenleri'ne 2 TIR yardım
Kayseri Şeker'den, Bayırbucak Türkmenleri'ne 2 TIR yardım
Bu içerik 714 kez okundu.
Reklam

TÜRK Kızılayı organizasyonu ile Bayırbucak'taki Türkmenler için başlatılan yardım kampanyasına, Kayseri Şeker Fabrikası da 2 TIR yardım malzemesiyle katkıda bulundu.


Bayırbucak yardım TIR'larını, Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Yönetim Kurulu üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu üyeleri, Kızılay yetkilileri ve çalışanlar, Kayseri Şeker Fabrikası önünden dualarla uğurladı. Kayseri pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Suriye’deki iç çatışmalar nedeniyle zor şartlarda hayatta kalmaya çalışan, yer ve yurdundan edilmiş, soğuk kış şartlarında yaşam mücadelesi veren, yardıma muhtaç Türkmen kardeşleri için başlatılan yardım kampanyasına katıldıklarını söyledi. Akay, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu üyeleri, çalışanlar ve 80 bin çiftçimizden oluşan Büyük Kayseri Şeker ailesini temsilen 1 TIR ile 25 ton şeker ve 1 TIR ile de yemeklik yağ, battaniye, ayakkabı, konserve ve çocuk bezleri gibi temel ihtiyaç malzemeleri gönderildiğini söyledi. Türkiye'nin dünyanın en zor coğrafyasında yer aldığını kaydeden Akay, şöyle konuştu:


"Milletimiz Anadolu'ya geldiği 1070 yılından beri hep bu coğrafyada varolma ve güçlü olma mücadelesi veriyor. Çok güçlü olduğumuz, dünyaya hükmettiğimiz zamanlar da oldu. Onları her zaman gurur ile yad ediyoruz. Bugün ve bundan sonra da Türk milletinin güçlü olması gerekiyor. Devletimizin güçlü olması gerekiyor. Çünkü biz sadece kendi sınırlarımızın içinden sorumlu değiliz. Bu bir başlangıç. Biz bunu daha önce Van depreminde de yapmıştık. Bizim sosyal sorumluluk çerçevesinde bu ve buna benzer işleri bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz."

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023