Yüz Peelingi Etkili midir?

Yüz Peelingi Etkili midir?

Yüz Peelingi Etkili midir?
Yüz Peelingi Etkili midir?
Bu içerik 708 kez okundu.
Reklam

 

Herkes cildinin bebeksi yumuşaklıkta olmasını ister. Temizlikte, yumuşaklıkta bebeklerin ciltlerine ne kadar özensek de maalesef cildimiz maalesef sürekli olarak böyle kalamıyor. Cildin temizlenmesi çoğu zaman geçici çözümlerden biri oluyor. 

Ancak düzenli olarak yapılan yüz peelingi cildinizin temizlenmesine, aydınlanmasına, yüzünüzün her tarafının eşit renklenmesine ve sivilce siyah nokta gibi istenmeyen oluşumların ciltten uzaklaşmasını sağlar. Ancak her yüz peelingi her ciltte aynı etkiyi göstermeyebilir.

Yüz Peelingi Çeşitleri ve Uygulamaları

Ciltler genel olarak kuru, normal, karma ya da yağlı olarak sınıflandırılır. Bu sınıflandırmaya uygun olarak yüz peelingi seçilmeli ve alınmalıdır. Alınmaması halinde yüzde istenmeyen lekelenmeler oluşturabilir. Yapıldığı madene ya da minerale göre üretilmiş birçok ürün bulunmaktadır. Yüze biraz fazla miktarda uygulanması gereken bu ürünler cilde masaj yaparak uygulanır ve üzerinde ya da kullanma talimatında belirtildiği kadar yüzde bekletilir.

Süresi dolduktan sonra ciltten yavaşça çıkarılır.  Yüz peelingi ürünleri daha iyi sonuç vermesi için önceden yıkanmış temiz ciltlere uygulanmalıdır. Yüz peelingi ve daha birçok ürün için https://www.dermolisa.com/peelingler adresinden bildi alabilirsiniz

Formun Üstü

Formun Altı

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023