iPhone 8 Farklı Modelleri

iPhone 8 Farklı Modelleri
iPhone 8 Farklı Modelleri Harun Baskan
Bu içerik 1621 kez okundu.
Reklam

iPhone 8 şimdiden birçok farklı prototipleri yayınlandı. Her seferinde çıkabilecek olan tasarımları piyasaya süren birçok kişi her defasında yanılmaktadır. Bu konuda sürekli herkesi şaşırtmaya başlayan Apple firması iPhone 8 için de 3 farklı model çıkaracağını belirtti ancak bu modeller tamamen  ekranla alakalı farklılıklar yaşanacak. 

Apple iPhone 8 akıllı telefonların gelecek yıl satış rekorları kırabileceği ileri sürülmüş durumda3 farklı model ile geleceği söylenen iPhone 8iPhone 6’nın satış rekorunu kırabilecek mi?

Apple'ın birden çok iPhone 8 prototipi var!

 

Apple’ın birden çok iPhone 8 prototipi var!

iPhone 8 ile iPhone 6’nın satış rekoru aşılacak

iPhone’un 10. yaşının kutlanacağı 2017’de Apple yeni modeliyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaracakmış gibi gözüküyor. KGI Securities, gelecek yıl 3 farklı iPhone modeli göreceğimizi ve şirketin görülmemiş bir taleple karşılaşacağı ifade ediliyor. Bu modellerin ise büyük bir tasarım değişikliğiyle gelecek iPhone 8’in yanı sıra 4.7 inç iPhone 7 ve 5.5 inç iPhone 7 Plus’ın güncellenmiş halleri olarak karşımıza çıkacağı ifade edilmekte.

 

 

Gelecek yılın ikinci yarısında yeni iPhone’lar için beklenen satış rakamı ise 120-150 milyon arasında. Hatta iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile kırılan rekorun üstüne çıkılabileceği söyleniyor. 2014 yılının aynı döneminde iPhone 6 serisi modeller 110-120 milyonluk satış rakamı elde etmişti.

Özellikle yeni bir form faktörüyle geleceği belirtilen üst seviye OLED ekranlı iPhonemodelinin, özellikle üst düzey müşterileri cezbedeceği ve yeni giriş seviyesi 4.7 inç iPhone modelinin ise kablosuz şarj ve cam kasagibi detaylarıyla giriş seviyesi akıllı telefon pazarında yer edineceği düşünülüyor.

16-11/29/iphone8sr02.jpg

iPhone 8 ile beklenen kablosuz şarj özelliği

KGI Securities gelecek yıl sunulacak tüm iPhone modellerinde kablosuz şarj özelliğine yer verileceğini öngörüyor. Alışılagelmiş S serisi iPhone’lar gibi olacağı düşünülen iki modelin iPhone 7 ile benzer tasarıma sahip olacağı ancak alüminyum kasanın cam ile değiştirileceği de iddialar arasında.

Öte yandan iPhone 8’in neredeyse çerçevesiz olacak kavisli büyük OLED ekrana sahip olacağı ve radikal yeni bir tasarımla geleceği ileri sürülüyor.

iPhone 8 iPhone 8 farklı modelleri iPhone 8 3 farklı model iPhone
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023