HTC Akıllı Saat

HTC Akıllı Saat
HTC Akıllı Saat Harun Baskan
Bu içerik 1453 kez okundu.
Reklam

HTC Akıllı Saat 

Piyasa üzerinde birçok akıllı saat modeli var ancak her birinin kalitesi birbirinden ayrı olarak piyasaya çıktı .Uzun zamandır bu konuda bir beklenti olan ancak herhangi bir fotoğraf ve bilgi paylaşmayan HTC markası internete görüntüleri sızdırdı . İşte o cihaza ait görüntüler ve bilgiler . 

HTC, son bir kaç yıl boyunca akıllı saat yapma konusunda son derece kararsızdı, ancak görünüşe bakılırsa en sonunda bir ürün ortaya çıkacak. Bir Weibo kullanıcısının yaptığı gönderide yapım aşamasında olan bir Android Wear akıllı saate ait fotoğraflar sızmış gibi görünüyor. Under Armour markasına da sahip olan saat görünüşe bakılırsa fitness ile ilgili olacak; tansiyon ölçer, lastik kayış ve diğer egzersiz için tasarlanmış özelliklerin tümünü sunacak.

HTC'nin Halfbreak yazılımını geliştirmek için ne yapacağı pek belli değil. Daha önce yapılan bildirilere göre saat 360 x 360 dairesel ekrana sahip olacak. Saatin ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil. Markanın finansal durumu çok iyi bir durumda değil ve bu akıllı saat, HTC ismini tekrar yukarı taşıyabilir.

htc telefon akıllı saat android wear
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023