8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle yürüdüler

SAMSUN'da İl halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı 2014-2017" kapsamında yürüyüş düzenlendi

8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle yürüdüler
8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle yürüdüler
Bu içerik 1192 kez okundu.
Reklam

SAMSUN'da İl halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı 2014-2017" kapsamında yürüyüş düzenlendi. 



Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 'Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı 2014-2017' kapsamında İl Kadın Hakları Koordinasyon Kurulu işbirliğiyle '8 Mart Dünya Kadınlar Günü Yürüyüşü' gerçekleştirildi. İstiklal Caddesi üzerindeki, Çiftlik Verem Savaş Dispanseri önünde başlayan yürüyüşe Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Dursun Mehmet Mehel, Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Erdinç Özoğlu, hastane başhekimleri ve yöneticileri, sağlık çalışanları ile çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarınn temsilcileri katıldı. Yürüyüş sonrası katılımcılara çeşitli hediyelerle birlikte su ve tanıtıcı bilgilendirici broşür verildi.



Samsun Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Erdinç Özoğlu, "Aile içinde kadına yönelik şiddetin fiziksel, ekonomik, psikolojik ve cinsel şiddet gibi farklı görünümleri vardır. En yaygın insan hakları ihlali olan kadına yönelik şiddet suça eğilimi arttırır. Ekonomik ve sosyal kalkınmayı engeller ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasının önündeki en temel engeldir" dedi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023