Kepez'de doğa gezilerine ilgi

KEPEZ Belediyesi tarafından sosyal ve sportif bir faaliyet olarak sürdürülen 7'den 70'e Doğa Yürüyüşü projesi ile belirli aralıklarda farklı noktalara geziler düzenleniyor

Kepez'de doğa gezilerine ilgi
Kepez'de doğa gezilerine ilgi
Bu içerik 1060 kez okundu.
Reklam

KEPEZ Belediyesi tarafından sosyal ve sportif bir faaliyet olarak sürdürülen 7'den 70'e Doğa Yürüyüşü projesi ile belirli aralıklarda farklı noktalara geziler düzenleniyor.

Kültür ve sanatın vücut bulduğu Kepez'de doğayla bir arada olma fırsatı sunan 7'den 70'e Doğa Yürüyüşü projesi kapsamında yaklaşık 100 kişilik ekip yeni yerler keşfetmek üzere yola çıkıyor. Hem yeni yerler keşfetme şansını hem de sosyalleşerek sportif bir faaliyette katılma imkanını bir arada sunan proje, Kepezli vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Milli Dağcı, doğa rehberi Ömer Faruk Gülşen'in liderliğinde farklı yaş ve meslek gruplarından yaklaşık 100 kişi her 15 günde bir farklı noktalara doğru yola çıkıyor. Ücretsiz servislerle ulaşım imkanı bulan gezi ekibi, bu ayki Cebel Ovası, Han Gediği ve Susuz Ovası turunda yeni yerler keşfetti.

Şubat ayı gezilerinin ikincisi 27 Şubat Cumartesi günü Kozarası Bostan Alanı'na olacak. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi önünden kalkacak servislerle gerçekleşecek organizasyon ile ilgili duyurular, doga.kepez-bld.gov.tr adresinden takip edilebilecek.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023