Tanıtım grupları Türkiye tanıtımına katkı sağlıyor

GÜNEYDOĞU Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, tanıtım gruplarının ülke tanıtımına da katkı sağladığını söyledi

Tanıtım grupları Türkiye tanıtımına katkı sağlıyor
Tanıtım grupları Türkiye tanıtımına katkı sağlıyor
Bu içerik 837 kez okundu.
Reklam

GÜNEYDOĞU Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, tanıtım gruplarının ülke tanıtımına da katkı sağladığını söyledi.

Gıda sektöründeki ürün bilinirliliğini arttırmak ve ihracat artışına destek vermek için Ekonomi Bakanlığının denetiminde Türkiye İhracatçı Meclisine bağlı olarak faaliyet gösteren sektörel tanıtım gruplarının katıldıkları uluslararası fuarlarda önemli rol oynadığını ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı ve TİM Sektörel Tanıtım Grupları Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Dubai Gulfood 2016 Fuarında tanıtım gruplarının stantlarını ziyaret eden Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarık Sönmez'e bilgiler verdi.

Tanıtım Grupları Başkanı Abdulkadir Çıkmaz Ekonomi Bakanlığının koordinasyonunda TİM'e bağlı olarak faaliyet gösteren 15 tanıtım grubunun dünyanın çeşitli ülkelerinde etkin çalışmalar sürdüreceğini belirtti. Dubai Gulfood 2016 fuarında da tanıtım guruplarının etkili faaliyetleriyle dikkat çektiğini ifade etti. Dubai Gulfood 2016'ta Türkiye'den katılan firmaların standlarıyla tanıtım gruplarının stantlarını ziyaret eden Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarık Sönmez, Dubai Türkiye Başkonsolosu Erdem Ozan ve beraberlerindeki heyete bilgi veren GAİB Koordinatör Başkanı ve Tanıtım Grupları Başkanı Abdulkadir Çıkmaz hedeflerinin 2023 vizyonunu yakalamak olduğunu belirterek, "Tanıtım grupları çeşitli sektörlerle ilgili olarak Türkiye İhracatçılar Meclisi'ne bağlı, Ekonomi Bakanlığı'nın kontrol ve koordinasyonuyla çeşitli bölgelerdeki ihracatçı birliklerimizin sekretaryası altında sektörel ihracat potansiyelinin artırılmasına yönelik olarak dünya genelinde faaliyetler göstermektedirler. Şu anda aktif olarak 15 sektörel tanıtım grubumuz dünyanın farklı ülkelerinde kendi sektörleriyle ilgili faaliyetlerini sürdürmektedir. Tanıtım gruplarımız Dubai Gulfood 2016'te stant açarak önemli çalışmalar gerçekleştirdi" dedi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023