Zabun: Birincilik kamu yatırımlarıyla ilgili

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) araştırmasında Isparta'nın en yaşanabilir kent seçilmesiyle ilgili, "Birincilik tamamıyla kamu yatırımlarıyla ilgilidir" dedi

Zabun: Birincilik kamu yatırımlarıyla ilgili
Zabun: Birincilik kamu yatırımlarıyla ilgili
Bu içerik 789 kez okundu.
Reklam

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) araştırmasında Isparta'nın en yaşanabilir kent seçilmesiyle ilgili, "Birincilik tamamıyla kamu yatırımlarıyla ilgilidir" dedi.


TÜİK, konut, çalışma hayatı, gelir ve servet, sağlık, eğitim, çevre, güvenlik, sivil katılım, altyapı hizmetlerine erişim, sosyal yaşam ve yaşam memnuniyeti olmak üzere yaşamın 11 boyutunu kapsayan ve 41 gösterge ile temsil edilen yaşam endeksi raporuna göre, Isparta yaşam endeksinde en yüksek değer olan 0.6745 ile Türkiye birincisi seçildi.


Konuya ilişkin açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, şöyle dedi:


"Birincilik tamamıyla kamu yatırımlarıyla ilgilidir. Isparta'yı birincilik makamına taşıyan en önemli unsur sağlık yatırımlarıdır. İkinci sırada ise eğitim kriterleri vardır. Doktor sayısı, hastane sayısı, derslik sayısı, öğretmen sayısı buna büyük etki yapmaktadır. Kaldı ki bu süreç sadece Isparta il merkeziyle alakalı değil kentin geneliyle alakalıdır. Biz Isparta merkezde doğru yapılan işi hep destekledik. İyi yapılan yatırıma destek konusunda herhangi gocunma da göstermedik. Isparta'ya birinciliği getiren kriterlerin alt yapısına baktığınız zaman kamu yatırımlarını görürsünüz."

 


 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023