Evlerinin altındaki heyelan korkutuyor

KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde yağışların ardından Yunus Demirci'nin evinin altında heyelan meydana geldi

Evlerinin altındaki heyelan korkutuyor
Evlerinin altındaki heyelan korkutuyor
Bu içerik 1028 kez okundu.
Reklam

KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde yağışların ardından Yunus Demirci'nin evinin altında heyelan meydana geldi. Evinin yıkılmasından endişe duyan Yunus Demirci belediyenin önlem almasını istedi.


Kartepe Balaban Mahallesi'nde Yunus Demirci'ye ait 2 katlı evin bulunduğu tepenin altında toprak kayması oldu. Geçen Cumartesi günü yağan yağmurun ardından meydana gelen toprak kayması yaklaşık 20 metrelik alanda etkili olurken, 3 ağaç devrildi. Evinin yıkılmasından endişe eden Yunus Demirci, Kartepe Belediyesi'ne durumu bildirdi. Kartepe Belediyesi Fen İşleri ekipleri bölgeye gelerek incelemede bulunduktan sonra gitti. Evlerinde korku içerisinde yaşadıklarını belirten Yunus Demirci, yağmur yağışlarında evlerinin yıkılmasından endişe duyduklarını söyledi.


Belediyenin önlem almasını isteyen Demirci, "Aşırı yağışlar nedeniyle toprak kayması oldu. Yukarıdan itibaren bir toprak kayması var. Belediyeyi aradık, fen işlerinden birkaç kişi geldi. Ancak gidiş o gidiş, bir daha ne gelen oldu ne giden. Biz korku içinde yaşıyoruz. Gelip ilgilenmelerini istiyoruz. Buraya bir an önce istinat duvarı yapılması gerekiyor. Eğer yapmazlarsa bizim hayatımız tehlikede" dedi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023