Manisa'nın organik üretimi Almanya'da tanıtılıyor

MANİSA'nın Yunusemre İlçesi'ndeki AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Almanya'nın Nürnberg kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük organik tarım fuarı olarak gösterilen 2016 BIOFACH Organik Tarım Fuarı'na katılarak Manisa'daki organik tarımın tanıtımına katkı sağladı

Manisa'nın organik üretimi Almanya'da tanıtılıyor
Manisa'nın organik üretimi Almanya'da tanıtılıyor
Bu içerik 776 kez okundu.
Reklam

MANİSA'nın Yunusemre İlçesi'ndeki AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Almanya'nın Nürnberg kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük organik tarım fuarı olarak gösterilen 2016 BIOFACH Organik Tarım Fuarı'na katılarak Manisa'daki organik tarımın tanıtımına katkı sağladı. 

Almanya'nın Nürnberg kentinde, 10-13 Şubat tarihlerinde kapılarını açan 2016 BIOFACH Organik Tarım Fuarı'na Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve eşi Dr. Melek Çerçi, Yunusemre Kırsal Kalkınma Komisyonu Başkanı Mustafa Gürler, Kırsal Hizmetler Müdürü Ramiz Çoban ile Ziraat Mühendisi Ayşegül Çakan katıldı. Organik üretimin sürdürülebilirliği, verimliliği ve tarım alanlarının incelenmesi amacıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen fuarda stantları ziyaret eden Başkan Çerçi ve beraberindeki heyet, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Çerçi, dünyanın organik tarıma yöneldiği bu dönemde Manisa'da da organik tarım alanlarının arttırıldığını, bu anlamda belediye olarak da çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Başkan Çerçi, "Ülkeler organik tarıma yöneliyor. Türkiye'de tarım denince akla Manisa geliyor. İlçemizin de önemli bir bölümü tarım arazilerinden oluşuyor. Organik tarımla hem üretici hem tüketici kazanıyor. Manisa Valiliği öncülüğünde başlatılan organik tarım atağını Yunusemre Belediyesi olarak destekliyor, bu konuda çalışmalar yürütüyoruz. Manisa Valiliğimiz, Ege İhracatçılar Birliği'nin Milli Katılım organizasyonu içerisinde yer alarak stant açtı. Standımıza olan ilgi bizi çok mutlu ediyor" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023