Minikler pijama partisinde eğlendi

MANAVGAT Belediyesi Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler pijama partisinde eğlendi

Minikler pijama partisinde eğlendi
Minikler pijama partisinde eğlendi
Bu içerik 946 kez okundu.
Reklam

MANAVGAT Belediyesi Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler pijama partisinde eğlendi.

Manavgat Belediyesi Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi, her geçen gün büyüyüp gelişiyor, eğitim gören öğrencilerin sayısı da artıyor. Şimdilik 36- 60 ay arası 41 çocuğun eğitim gördüğü merkezde minikler için her gün farklı etkinlikler düzenleniyor. Eğitimci Emine Çataltaş'ın sorumlu olarak atandığı Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi'ndeki etkinliklere Belediye Başkanı Şükrü Sözen de sık sık katılıyor.

Geçen ay 'okulumuza hoş geldiniz' partisinin ardından merkezde bu ay da pijama partisi düzenlendi. Minikler yastıkları ile partiye katılırken, öğretmenleri de küçükler gibi pijamalarını giymeyi ihmal etmedi. Pijama partisini bazı veliler de izledi. Küçükler bir ara yastık savaşı da yaparak eğlenceli dakikalar geçirdi.

Sorumlu Müdür Emine Çataltaş, bu etkinlikte uykunun çocuk gelişimi üzerindeki etkisinin öneminin vurgulandığını söyledi.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen de "Çocukların gelişimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlaması için kreş sayısının arttırılmasına yönelik çalıştıklarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023