ASAT Kumluca'nın su sorunu çözüyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kumluca'nın 41 mahallesinde zayıf, yıpranmış ve yetersiz şebeke hatlarını yenileyerek içme suyu sorununu çözüyor

ASAT Kumluca'nın su sorunu çözüyor
ASAT Kumluca'nın su sorunu çözüyor
Bu içerik 735 kez okundu.
Reklam

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kumluca'nın 41 mahallesinde zayıf, yıpranmış ve yetersiz şebeke hatlarını yenileyerek içme suyu sorununu çözüyor.

Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Kumluca'da 41 mahallede yetersiz ve yıpranmış içme suyu şebeke hattının tamamını yenilemek için çalışma başlattı. Ekipler, İncircik Mahallesi'nde 12 bin 500 metre, Büyükalan Mahallesi'nde 3 bin metre olmak üzere toplam 15 bin 500 metrelik şebeke hattı yenileme işlemini tamamladı. Mevcut borular yerine daha büyük çaplı borular döşendi, verimli çalışabilmesi için hat vanaları, vantuz ve basınç kırıcıları ile güçlendirildi. Çalışmalar diğer mahallelerde de aralıksız sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, "Kumluca'nın 30-40 yıllık eskiyen, yetersiz içme suyu şebekesi yenileniyor. 41 mahalle etap etap yeni şebeke hattına kavuşacak. Kumlucalılar daha sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşacak" dedi.

 

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023