Keşan Belediyesi’nde, Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Keşan Belediyesi’nde çalışan 115 DİSK Genel İş Sendikası üyesi işçiyi kapsayacak Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sonuçlanarak imzalandı

Keşan Belediyesi’nde, Toplu İş Sözleşmesi imzalandı
Keşan Belediyesi’nde, Toplu İş Sözleşmesi imzalandı
Bu içerik 755 kez okundu.
Reklam

Keşan Belediyesi’nde çalışan 115 DİSK Genel İş Sendikası üyesi işçiyi kapsayacak Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sonuçlanarak imzalandı.


DİSK Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen, DİSK Genel İş Trakya Şube Saymanı Caner Makasçı, DİSK Genel İş Trakya Şube Sekreteri Kenan Akkan, DİSK Genel İş Keşan Belediyesi İşyeri Baştemsilcisi Kamil Tunca, DİSK Genel İş Keşan Belediyesi İşyeri Temsilcileri Emre Gürel ve Murat Karavil, Komisyon Üyeleri Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Başol, Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Engin, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, bir araya gelerek, hazırlanan taslak sözleşme üzerinde görüşmeleri sonuçlandırdılar ve Toplu İş Sözleşmesini imzaladı.


DİSK Genel İş Trakya Şube Başkanı Salim Şen, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’la 6 defa sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Toplu İş Sözleşmeleri için yaptığımız ikinci görüşmede anlaşmaya vardık. 6 kez yaptığımız toplu sözleşme görüşmelerinde gösterdiği anlayış nedeniyle sendikamız adına Keşan Belediye Başkanımız Sayın Özcan’a ve bu yılki görüşmelerde komisyonda yer alan Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Engin ile meclis üyeleri Ercan Ersoylu ve Yılmaz Başol’a da teşekkür ederiz” dedi.


Özcan, DİSK Genel İş Sendikası üyesi işçilerin sözleşmelerinin 2016 yılı itibari ile sona erdiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Yapılan görüşmeler sonunda sendika temsilcileri ile karşılıklı anlaştık ve bugün sözleşmemizi imzaladık. İşçilerimize 2016 yılı için yüzde 12, 2017 yılı için de yüzde 13 zam verdik. Keşke daha iyi şartlar olsa da işçilerimize daha fazla zam verebilseydik. Ülkemizin genel şartları içerisinde işçilerimizi korumaya çalıştık.Sözleşmemiz hayırlı olsun” İmzalanacak Toplu İş Sözleşmesi 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren geçerli olacak.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023