'Elektrik faturaları yüzünden esnaf zor durumda'

SERİK Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, elektrik faturaları nedeniyle esnafın zor durumda olduğunu söyledi

'Elektrik faturaları yüzünden esnaf zor durumda'
'Elektrik faturaları yüzünden esnaf zor durumda'
Bu içerik 849 kez okundu.
Reklam

SERİK Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, elektrik faturaları nedeniyle esnafın zor durumda olduğunu söyledi.

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulu Serik Belediyesi düğün salonunda yapıldı. Genel kurula, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle esnaflar katıldı.

Genel kurulda konuşan Kooperatif Başkanı Bayar Savran, 2015 yılında toplam 40 milyon lira, 2016 yılı ocak ayı itibariyle ise 3 milyon liralık faizsiz kredi kullandırdıklarını söyledi. Kooperatifin kendi dönemlerinde 4 milyon lira kar ettiğini anlatan Başkan Savran, bunun tüm üyelerin başarısı olduğunu aktardı.

Esnaftan son dönemde elektrik faturalarıyla ilgili çok şikayet aldıklarını kaydeden Başkan Savran, "Buradan yetkililere sesleniyoruz; kayıp kaçak bedeli, dağıtım bedeli, sayaç okuma bedeli gibi başlıklar altında alınan ücret kullanım bedelinin iki katını geçmektedir. Daha önce kullanım bedelinin 3'te 1'i kadar farklı başlıklar altında para alınıyordu. Bu konuda da bir değerlendirmenin yapılacağı duyumunu aldık inşallah makul bir sonuca varılır. Böyle devam ederse biz sonuna kadar mücadele etmeye hazırız. Çünkü esnafın elektrik olmadan çalışması mümkün değil. Gerekirse avukata abonelerden vekalet alıp o şirket hakkında yasal işlem yapılmasını sağlarız" diye konuştu.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023