Uşak'ta akaryakıt sektörü sorunları konuştu.

UŞAK Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği 'Akaryakıt Sektörü' toplantısında bir araya gelen firma temsilcileri, sektörün sorunlarını masaya yatırdı

Uşak'ta akaryakıt sektörü sorunları konuştu.
Uşak'ta akaryakıt sektörü sorunları konuştu.
Bu içerik 652 kez okundu.
Reklam

UŞAK Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği 'Akaryakıt Sektörü' toplantısında bir araya gelen firma temsilcileri, sektörün sorunlarını masaya yatırdı.


Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Zafer Kalkınma Ajansı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında hazırlanan "Uşak İş Dünyasının Katma Değer ve Ürün Çeşitliliği Sağlama Konusunda Stratejik Yol Haritasının Belirlenmesi" projesi kapsamında düzenlenen toplantıda, akaryakıt sektörü ele alındı. Sektörün sorun analizlerinin ele alındığı toplantıya; Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Uşak Baştemsilcisi Melih Akman ve sektör temsilcisi işadamları katıldı. Sektör temsilcilerinin birlik ve beraberlik mesajı verdiği toplantıda, kaçak ve sahte akaryakıtın denetlenememesi, belgelendirme ücretlerinin zorunlu ve yüksek oluşu, kar marjının düşüklüğü, kamu cezalarının çok yüksek olması ve tavan fiyat uygulaması sorunları görüşüldü. 


Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, bugüne kadar yapılan toplantılarda genel olarak sektörel birlikteliğin ve beraber hareket etme kültürünün sağlanamamasının, her sektörün sorunu olduğunu belirtti. 


Toplantıda sunum yapan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Uşak Baştemsilcisi Melih Akman ise, sektörün sorunlarını ve sıklıkla karşılaşılan problemleri dile getirdi.


Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023