Gaziantep'te gazeteciler için yapılacak konutlar gelecek yıl bitecek.

GAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti ile TOKİ işbirliğiyle kentteki gazetecilere yönelik düzenlenen konut projesinin Nisan ayında temelinin atılacağı ve evlerin 2017 yılında teslim edileceği açıklandı

Gaziantep'te gazeteciler için yapılacak konutlar gelecek yıl bitecek.
Gaziantep'te gazeteciler için yapılacak konutlar gelecek yıl bitecek.
Bu içerik 647 kez okundu.
Reklam

GAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti ile TOKİ işbirliğiyle kentteki gazetecilere yönelik düzenlenen konut projesinin Nisan ayında temelinin atılacağı ve evlerin 2017 yılında teslim edileceği açıklandı.


Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, uzun süredir uğraş verdikleri toplu konut projesinin kabul gördüğünü ve TOKİ ile protokol imzalandığını söyledi. Beylerbeyi bölgesine yapılacak olan Basın Sitesi projesinin temelinin Nisan ayında düzenlenecek törenle atılacağını anlatan İbrahim Ay, yıl sonuna kadar kaba inşaatı tamamlanacak inşaatın 2017 yılı içerisinde tesliminin hedeflendiğini kaydetti.


Gazetecilerin ev sahibi olmasını amaçlayan projede ödemelerde de sıkıntı yaşanmaması için çalıştıklarını ve göreve geldikleri günden itibaren meslektaşlarının sosyal hayatına katkı sunmayı hedeflediklerini aktaran Ay, şöyle dedi:


"40 yıllık hayali gerçeğe dönüştürmemize inanmak istemeyenler olacaktır. Ancak büyük projeler büyük hayallerle gerçekleşir. TOKİ projemiz resmi olarak imzalanmıştır. 10 gün içinde ihaleye çıkacak olan projemizde konutların temeli Nisan ayında atılacak ve 2016 yılının sonuna kadar kaba inşaat bitirilmiş olacak. 2017 yılında da evlerimiz teslim edilecek. 6 katlı binaların dış cepheleri Gaziantep’e özgü taşlarla kaplanacak."


350 dairelik konut projesi ile çalışan gazetecileri uygun ödeme koşulları ile ev sahibi yapmayı arzuladıklarını anlatan geçen yıl ilki düzenlenen 'Geleneksel Basın Ödülleri’ yarışmasının ödül töreninin ise pazar günü yapılacağını da sözlerine ekledi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023