Corendon'dan, Belçika pazarına özel reklam filmi.

AVRUPA destinasyonlarının yanı sıra Kazakistan'a da ucuş gerçekleştiren Corendon Travel, Antalya'da reklam filmi çekti

Corendon'dan, Belçika pazarına özel reklam filmi.
Corendon'dan, Belçika pazarına özel reklam filmi.
Bu içerik 613 kez okundu.
Reklam

AVRUPA destinasyonlarının yanı sıra Kazakistan'a da ucuş gerçekleştiren Corendon Travel, Antalya'da reklam filmi çekti.

 

Hollanda, Belçika, Danimarka, Finlandiya, İsveç, Norveç, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Polonya, Kosova, Makedonya, Estonya ağırlıklı uçuşklar yapan Antalya merkezili Corendon Travel,

Antalya Havalimanı ile Kundu bölgesinde 2 gün süren reklam çekimi yaptı. Yine Antalya merkezli Gate Planet Reklam ve Organizasyon şirketi tarafından çekilen reklam filminde, 57 kişi görev aldı.

Corendon Travel'in 2016 sezonu öncesi Belçika televizyonlarında yayınlanması için hazırlanan filmin çekimleri plaj, havuz ve otel bahçelerinde yapıldı. Bir turistin ülkesindeki havalimanından uçağa biniş anından, Antalya'da yaşadığı tatil günleri ve dönüş zamanına kadar zamanı anlatan film, beğeni topladı.

Bikinili mankenlerin sahil ve havuzlarda boy gösterdiği filmin başından sonuna kadar her ayrıntısıyla ilgilenen Gate Planet şirketi sahibi Erdinç Turan, "Reklam filmi, şubat ayından itibaren Belçika'da televizyon kanallarında yayınlanacak. Bu tür tanıtım filmleri bölge turizmini Avrupa ülkelerindeki insanlara anlatmak için önemli. Ben ve ekibim bunun bilincinde olarak çok titiz çalıştık. Ortaya muhteşim bir reklam çıktı" dedi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023