Yağ Pompası Çeşitleri Odaksan ’da

Tüketilen madeni yağ transferi başlı başına önem oluşturur. Yağ transferi esnasında çevreyi kirletme, zaman kaybı, yanlış ya da eksik yağlama ve maliyeti olumsuz etkileme gibi işletme problemleri ile karşılaşabilirsiniz.

Yağ Pompası Çeşitleri Odaksan ’da
Yağ Pompası Çeşitleri Odaksan ’da
Bu içerik 2741 kez okundu.
Reklam

 İleri teknoloji ile üretilen yağ pompası ile bu sorunlar ortadan kalkar. Doğal ve sentetik yağlar, otomatik şanzıman yağları, cam suyu, dişli yağ, hidrolik yağlar ve hidrolik yağı transferinde kullanılır.

İleri Teknolojili Yağ Pompaları

Güvenli ve hızlı transfer sağlayan yağ pompaları ile iş güvenliği sağlarsınız. Havalı varil yağ pompaları pistonlu motorla tasarlanmış olup pompa kısımları güvenlidir. Tank ve varillerdeki yağı ziyan etmeden transfer eder ve düşük maliyetler için mükemmel bir ekipmandır. Belirgin özelliği ise dakikada 20lt’den 60 lt’ye kadar en yüksek verim elde eder. Alimunyum gövdesi bulunur ve 18/10 crNi millerle pnömatik motorda paslanma oranı sıfırdır. Susturucu desteği ile sessiz çalışır ve güçlü hava pistonuna sahiptir.

Yağ Pompaları Özellikleri

Tank, depo, varil, IBC tankların üzerinde istediğiniz boyutlarda kullanırsınız. Ambalaj değişikliklerinde de ek maliyet yoktur. Yüksek vakum gücü 140 numara olan yağlarda dahi kolay transfer imkanı sunar. Havalı pompalar max. 5 mt derinlikte bulunan sıvıları dahi güçlü pnömatik gövdesi ile kendinden emerek dilediğiniz yere transfer eder. Pnömatik ekipmanların en büyük problemi kompresörden gelen havada birikmiş olan suyun koresyon kısmına yakın olan materyaller üzerinde yaptığı pas ve kireçlenmedir. Paslanmaz çelikten üretilen miller, hostaform derlinden üretilen hava akımları sayesinde paslanma sorunu yaşamazsınız.

Kaliteli Yağ Pompaları

Kolay ve pratik şekilde monte edilir. sıvı bölümü yağ pompasının altında vakumlanır ve ana gövdeye yan taraftan transfer sağlanır. Pompa yükte olduğu zaman ve dirence maruz kaldığında otomatik olarak çalışmasını keser. Karşı direnç kalktığında ise tekrar devreye otomatik olarak girer.

Online satış mağazası odaksan ile sınırsız yedek parça ürünlerini tek bir adreste bulabilirsiniz. Sipariş ettiğiniz ürünler aynı gün sevkiyata verilir. http://odaksan.com.tr/yag-pompalari/ ile kesintisiz ve hızlı servis hizmeti alırsınız. Satış ve satış sonrası gelişmiş hizmet ağı ile sizler her türlü yardımı kısa sürede alırsınız.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023