İsviçre Sizi Çağırıyor

İsviçre, 2008 yılının Aralık ayında Schengen ülkelerine dahil olmuştur. Bu tarihten sonra İsviçre vizesi Schengen’in vize yönetmeliklerini uygulamaya başladı.

İsviçre Sizi Çağırıyor
İsviçre Sizi Çağırıyor
Bu içerik 854 kez okundu.
Reklam

İsviçre Vize işlemleri

 

            İsviçre, 2008 yılının Aralık ayında Schengen ülkelerine dahil olmuştur. Bu tarihten sonra İsviçre vizesi Schengen’in vize yönetmeliklerini uygulamaya başladı. İsviçre’ye seyahat etmek için bu yönetmelikleri yerine getirmek gerekir. Bu bağlamda danışma firması olan https://www.vizemerkezi.com/isvicre/ adresine girerek yardım isteyebilirsiniz. Eğer seyahati gerçekleştirecek kişiler yeşil, gri ve siyah pasaporta sahiplerse 6 ay içinde yapacakları 90 günlük seyahatlerde vize almak zorunda değiller.

 

 Başvuru Aşaması

 

            İsviçre vize başvurusu, İsveç Konsolosluğuna yapılır. Bu konsolosluk, kısa sürelik seyahatlerinizde genelde vize başvurularınızı siz tarafından kabul etmez. Yani doğrudan kabul etmez. Ancak uzun süreli seyahatler için vize başvurusunda bulunacaksanız şahsen başvurmanızı şart koşar. Bazen başvurularını aracı kurumlara yapan kişiler vardır. Bu başvuruların kabul edilip edilmeyeceğine de İsviçre Konsolosluğu karar verir. Vize başvurularınızı en fazla 3 ay öncesinden yapabilirsiniz. İsviçre vizesi gerekli evraklar vardır. Bu evraklar başvuru yapılacak kategoriye göre değişiklik gösterebilmektedir. Ancak genel anlamda güncel fotoğrafınız olması gerekmektedir. Bu fotoğraf son iki ay içinde çekilen güncel fotoğraf olmalıdır. Vize ücreti de kalacağınız süreye göre belirlenir.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023