Sineklik Modelleri - SineklikDunyasi.net

Sineklik Modelleri - SineklikDunyasi.net
Sineklik Modelleri - SineklikDunyasi.net Harun Baskan
Bu içerik 1263 kez okundu.
Reklam

Sineklik Nedir?
Sineklik, pencerelerden, balkon kapılarından sivrisinek, karasinek ve buna benzer böceklerin içeri girmesini önlemek için balkon kapısı ya da pencereye takılan araçlardır. Sineklik Fiyatları ve sineklik modellerinin ne olduğu kısaca anlatmaya çalışalım.
Sineklik Fiyatları Nasıl Belirlenir?
Sineklik fiyatlarına etki eden pek çok faktör bulunmaktadır. Sineklik fiyatları konusunda esas alınan temel faktör sinekliğin kalitesi, yani model tercihidir. Sinekliklerin takılması ve kullanılmasında değişik özellikleri bulunan modeller mevcuttur. Temel olarak, bu sineklik modelleri stor, menteşeli ve pliseli sineklik modelleri olmak üzere üçe ayrılmaktadır.
Stor Sineklik Modelleri Kullanımı Nasıldır?
Bu Sineklik Modelleri kullanımının basit olması ve fazla yer tutmaması nedeni ile bir hayli fazla tercih edilen modellerdir. Kurulumu ve toplaması oldukça kolaydır. Tek bir dokunuşla toplamak mümkündür. Her boyutta üretimi sağlanan bu modeller pencereler için uzun zaman boyunca kullanılabilmektedir. Cam ve pencereler için daha uygun olan bu sineklik modelleri kapı balkonları için pek önerilmez. Bu sinekliklerde normal stor perdelerde mevcut olan olan düzeneğe benzer. Açılıp kapanması yukarı yönde olması nedeni ile dar kısımlarda bile rahat kullanılabilmektedir. Sinekliklerin kullanım süresini kısaltan esas etken, yaz aylarında güneşe ve sıcağa, kış aylarında ise oldukça fazla soğuğa ve dona maruz kalabilmesi sözkonusu olabilmektedir. Bu nedenle sinekliklerin kış mevsiminde çıkarılarak muhafaza edilecek bir yere alınmaları ömrünün uzatılması açısından tavsiye edilmektedir. Ancak stor sineklikler de bu şekilde bir sorun yaşanmaz. Çünkü stor sineklikler tek bir hareket ile toplanabilir, bu mekanizması sayesinde yıpranması önlenmiş olur.
Menteşeli Sineklik Modelleri Kullanımı Nasıldır?
Menteşeli sineklik modelleri kolay bir şekilde ile çalışan, son derece ekonomik modelleridir. Gerek kapılarda gerekse pencereler için kullanılması makul olan menteşeli sineklik modellerini istenilen boyutlarda alınarak kolay bir şekilde kurulumunu yaptırabilirsiniz. Sıkışık alanlar için önerilmeyen bu model açılıp kapanması esnasında bir miktar alana gereksinim duyulmaktadır. Menteşe düzeneği ile çalıştığı için kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır. Menteşe düzeneği ile çalışan sineklikler basit ve tek bir hareket ile menteşesinden çıkarılır ve kirlendiğinde ile kolayca yıkanarak temizlenmektedir.
Plise Sineklik Modelleri Kullanımı Nasıldır?
Plise sineklik modelleri son bir yıldan beri üretilen oldukça başarılı ve kullanışlı olan bir buluştur. Bilhassa kapılar için önerilen bu sineklik modelleri her renkte ve istenilen her boyutta üretilmeleri mümkündür. Kolay açılır ve kapanırlar. Yer tutmadığı için dar alanlarda da kullanılabilen bu sineklik modelleri ekonomik olarak diğerlerinden yüksek fiyatlıdır.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023