Çocuğunuzun Cihazı Üzerinden Takip Ve Koruma

Çocuklar bu gelişim dönemlerinde sürekli olarak meraklı olurlar ve bunun için de interneti kullanırlar

Çocuğunuzun Cihazı Üzerinden Takip Ve Koruma
Çocuğunuzun Cihazı Üzerinden Takip Ve Koruma
Bu içerik 5083 kez okundu.
Reklam

            Çocuklar bu gelişim dönemlerinde sürekli olarak meraklı olurlar ve bunun için de interneti kullanırlar. İster istemez merak ettikleri fotoğraflara ve videolar kısa bir sürede ulaşırlar. Bu da çocukların daha çok küçük yaşlarda, hiç görmemesi gerektiği bir takım görselleri ve videoları görmesine neden olabilir. Anne ve babalar için ise bu durum oldukça korkutucudur. Çare ise kullandığı cihazı takibe almaktır. En uygun fiyatlar ile ebeveyn denetimi programını satın alıp indirebilir ve çocuğunuzun izlemesini ya da görmesini istemediğiniz birçok şey adına şifreleme sistemini kullanabilirsiniz. Sistem, 256 bitlik bir koruma şifresi kurar ve belli bir kısıtlama getirir. Bir takım uygunsuz ve kötü sitelerden çocuğunuz tamamen arındırılmış olur ve gelişimini doğru bir şekilde, sizin kontrolünüzde sürdürebilir. Bu kaliteli casus yazılım bir dinleme cihazı değildir ve bunun aksine her konuda tam bir koruma sağlayan güçlü bir programdır. Aranan numaralar ya da gelen aramalar ile birlikte telefon bünyesindeki gelen SMS kontrolü ve mail’e gelen tüm yazışmaları da sizlere sunarak çocuğunuzun neler yaptığını an be an öğrenebilirsiniz.

 

 Her konuda tam bir takip ve koruma sistemi

 

            Önceki dinleme programları sadece dinleme hizmeti vermekteydi. Ancak aile koruma programı ile çocuğunuz adına komple bir destek ve takip alırsınız. Bu da size gün içerisinde büyük bir güven verir. Yalnızca çocuğunuzun kullandığı cihaz üzerinden değil, aynı zamanda cihaz ile kurulan internet bağlantısı adına da profesyonel bir hizmet sağlanmaktadır. İnternet üzerinden çocuğunuzun kurduğu tüm facebook ya da twitter ve instagram gibi durumların yanı sıra ayrıca whatsapp üzerinden de kimleri le yazışıyor, nelere bakıyor ya da ne gibi paylaşımlar yapıp beğeniyor her birine kusursuz bir giriş yaparak öğrenebilir ve çocuğunuza nasıl davranmanız gerektiği konusunda bir bilgi sahibi olabilirsiniz. Çocuklar sadece merak ederek aynı zamanda birçok uygulamayı internet üzerinden indirebilir ya da cihaz içerisinde kurulu olan mağazayı kullanarak bunları gerçekleştirebilir. Ancak bunu yaparken indirdiği uygulamalar konusunda doğru ya da yanlış gibi bir ayrım yapamadığı için de her birine masum bir şekilde girerek bakabilir. Sonuçta iyi ya da kötü birçok şey ilgisini çekebilir ve öğrenmek isteyebilir. Bu üstün program sayesinde cihaza yüklenmiş ya da indirilmiş olan bütün uygulamalara uzaktan erişim yolu ile ulaşarak kötü niyetli olanları ya da uygunsuz programları silebilirsiniz.

 

 Çocuğunuzu her yerde takip etme şansınız bulunmaktadır

 

            Çocuğunuz sabah erkenden okula gider ve bazı zamanlar okuldan geldiği zaman da arkadaşları ile bir yerlere gidebilir ve oynamaya çıkabilir. Dış hayatın ne kadar zor ve tehlikeli olduğunu bile bir anne baba yetişkini için ise bu durum son derece tehlikeli ve korkutucudur. Bu yüzden ebeveyn denetimi programı ile çocuğunuz her nereye giderse gitsin cihazı üzerinden kolay ve rahat bir şekilde takip edebilir ve an be an bilgi alabilirsiniz. GPS özelliği ile içiniz rahat olur ve çocuğunuzun nereye gittiğini öğrenebilirsiniz. Yaptığı konuşmaları takip edebilir ve gelen aramalar kimlerle konuşuyor ya da muhatap oluyor öğrenirsiniz. Sistem sizin için çocuğunuz adına detaylı bir rapor hazırlayarak sunar ve bu sayede neler yaptığınızı toplu olarak daha net öğrenebilirsiniz. Ayrıca 7 gün 24 saat sunulan bu profesyonel destek ile oldukça iyi bir hizmet alabilirsiniz. Çocuğunuzun her daim güvende olmasını ve ondan sürekli olarak bilgi almayı istiyorsanız, sizlere kusursuz ve detaylı bir hizmet sunulan koruma ve takip programını satın almanız yeterlidir.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023