Gündoğan inşaat ve Çalışmaları

Gündoğan inşaat ve Çalışmaları
Gündoğan inşaat ve Çalışmaları
Bu içerik 1341 kez okundu.
Reklam

Kurumsallaşma sürecini çok hızlı bir şekilde tamamlayan Gündoğan İnşaat, 2008 yılında ilk ofisini Şeker Tekke Mahallesi civarında 40 metrekare yerde açılmış, firma Konya’da İnşaat ve Konya’da emlak sektöründe küçücük bir ofiste başarılı işler çıkarmıştır. Baba Süleyman Gündoğan tarafından kurulan firmayı devralan Gündoğan kardeşler, 2011 2012 yılında Gündoğan İnşaat tarafından yaptırılan binada merkez ofisini kurdu. Projelerin ardı arkası kesilmeyince Konya’da Emlak ve Konya’da İnşaat sektöründeki arz talep oranlarının doğru oranla artınca Firma 2016 yılında yeni ofisine geçti. Gündoğan Kardeşler yeni o şu şekilde özetliyor. İş potansiyeli artınca kendinizi anlatan dile getiren şık bir ofise ihtiyaç duyduk”

Gündoğan İnşaat, Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektöründe hayata geçirdiği her proje insanların ihtiyaçlarını ve memnuniyetlerini göz önünde bulundurmaktadır. Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektöründeki bu duruş ve tutumları, kurumsallaşma sürecini hızlandırıp çok kısa bir sürede tamamlanmıştır.

Gündoğan İnşaatın hedefi ise, önce Konya’da, daha sonra da ulusal ve uluslararası inşaat sektöründe marka haline gelmek. Bunu da kısa bir sürede tamamlayacağa benzemektedir. Çünkü, Gündoğan İnşaat, neredeyse her gün ulusal ve uluslararası inşaat sektöründen temsilcilerini ağırlamakta da ve tecrübe paylaşımında bulunmaktadır. Uluslararası dedik çünkü, firmaya geçtiğimiz günlerde iki yabancı heyeti ağırlamış projelerini ve şantiyelerini gezdirerek heyete bilgiler verilmiştir. Gündoğan İnşaat, heyetlerden Nijerya’da proje üretin teklifi yapılmıştır. Gündoğan kardeşler bu teklifi değerlendirip Afrika kıtasına açılmayı hedeflemektedir. 

Konya’da Emlak Konya’da İnşaat Gündoğan inşaat
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023