EL İŞİ ÖRGÜLER HER ZAMAN GÖZDE!

Her zaman kıymetli olan el işi örgüler, ne kadar zaman geçerse geçsin her daim yeni modeller ile bayanların gözdesi oluyor.

EL İŞİ ÖRGÜLER HER ZAMAN GÖZDE!
EL İŞİ ÖRGÜLER HER ZAMAN GÖZDE!
Bu içerik 1402 kez okundu.
Reklam

Her zaman kıymetli olan el işi örgüler, ne kadar zaman geçerse geçsin her daim yeni modeller ile bayanların gözdesi oluyor. Gelinlik kızlarında çeyizlerini süsleyen farklı motifler, kıyafet, eşya ve aksesuar gibi bir çok alanda kendisini gösteriyor. Eksilmeden artarak her gün yeni bir modelle karşılaşarak, el örgülerine günden güne ilgi artıyor. Bebekler içinde sıkça tercih edilen modeller, erkeklerin de trendleri arasında bulunuyor.

ESKİMEYEN MODA!

Her yaş grubuna hitap eden el işi örgüler bayan örgü modelleri ile günden güne daha da güzelleşiyor. Bir çok motifi bünyesinde barındıran bu modeller selanik, haroşa, firkete gibi isimler alıyor. İsimlerinden de anlaşıldığı gibi her örgü farklı şekillerde ilmekleniyor. Her ilmekte ayrı bir emek bulunuyor. Bayanlar kadar erkekler de bu örgü çeşitlerini giyimlerinde tercih ediyorlar. Erkek örgü modelleri atkı, kıyafet ve eldiven gibi çeşitli aksesuar ve giyim eşyalarını barındırıyor. Hem rahatlığı hem de şıklığı ile dikkat çeken el örgüleri her zaman diliminde gözde olarak kalacağa benziyor. Moda her yaş grubu gibi bebek kıyafetlerinde de tercih ediliyor. Anneler bebeklerinin kıyafetlerinde de örgüyü tercih ediyor. Kendi ellerinde yapılan bebek örgü modellerinin güveni de fazla oluyor. Her modelde farklı bir sevimlilik bulunuyor bu örgülerin. Erkek örgü modelleri bayanların tercih ettiği kadar tercih edilmese de kış günlerinde atkı, bere ve eldiven olarak daha çok kendisini gösteriyor. Kıyafet konusunda da erkekler genellikle kış aylarında el örmesi kazaklara düşkün oluyor. Zarifliği ile de bu örgüler dikkat çekiyorlar. Yeni doğan bebekten bir çok yaş grubuna kadar bebek örgü modellerinde motif bulabilirsiniz. Çünkü örgü her zaman her yaşa hitap ediyor. Çeyiz konusunda da lif, dantel ve bir çok örgü çeşiti mevcut. Seçiminiz belki zor olabilir çeşit bol. Bayan örgü modelleri her zaman şıklık ve zarefet sağlayacağa benziyor. Trendin eskimeyen yüzü örgüler olacak, hadi sizde bir göz atın.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023