Küba Vizesi Nasıl Alınır ?

Sahip olduğu deneyim ve güçlü ekibi ile birlikte Küba vizesi başvurularınızın en hızlı şekilde sonuçlanmasını sağlayan Euro Asia Visa Services, başvuru dosyanızı istenilen tüm şartlara uygun bir şekilde hazırlayarak size bu konuda danışmanlık hizmeti sağlamaktadır

Küba Vizesi Nasıl Alınır ?
Küba Vizesi Nasıl Alınır ?
Bu içerik 1082 kez okundu.
Reklam

            Sahip olduğu deneyim ve güçlü ekibi ile birlikte Küba vizesi başvurularınızın en hızlı şekilde sonuçlanmasını sağlayan Euro Asia Visa Services, başvuru dosyanızı istenilen tüm şartlara uygun bir şekilde hazırlayarak size bu konuda danışmanlık hizmeti sağlamaktadır.

 

 Küba vizesi nasıl alınır?

 

            En çok 30 gün kalma izni tanıyan ve pasaporttan bağımsız basılan Küba turistik vize, 1 iş günü içinde sonuçlanabilmektedir.

 

            Küba vizesi için pasaportun dönüş tarihi itibariyle 6 ay geçerliliğe sahip olması gerekir. Tek girişli olan Küba vize kartı sadece 30 güne kadar konaklama imkânı sunar. Küba'da 30 günden daha uzun bir süre kalacak olanların çalışma vizesi başvurusu yapması gerekir.

 

            Küba ticari vize başvurularında da kullanılacak olan başvuru formu turistik vize başvuru formu ile aynıdır. Başvuru sahibi dilerse vize tarihleri içerisinde ticari faaliyette bulunabilir. Vize onaylandığı takdirde hemen kargo ile tarafınıza gönderilmektedir.

            Küba vize ücreti ile vize türüne göre istenilen tüm evrakların listesi https://www.kubavizesi.net/  adresinde yer almaktadır. Danışmanlık firması sizin yerinize vize başvurunuzu Büyükelçiliğe gitmenize gerek kalmadan kendisi halletmektedir.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023