Letonya Vizesi İçin Yapılması Gerekenler Çok Kolay

Letonya' ya gitmek isteyenler, Letonya vize başvuru formu doldurarak ve gerekli evrakları tamamlayıp teslim ederek vize alma işlemlerini tamamlamalıdırlar.

Letonya Vizesi İçin Yapılması Gerekenler Çok Kolay
Letonya Vizesi İçin Yapılması Gerekenler Çok Kolay
Bu içerik 1190 kez okundu.
Reklam

            Letonya' ya gitmek isteyenler, Letonya vize başvuru formu doldurarak ve gerekli evrakları tamamlayıp teslim ederek vize alma işlemlerini tamamlamalıdırlar. Doldurulan formdaki bilgiler eksiksiz olmalıdır ve kişi kendisi imzalamalıdır. Aynı zamanda Letonya vizesi için verilen başvuru dosyasında yer alan bilgilerle başvuru formundaki bilgiler birbiriyle örtüşmelidir. Eğer ki Letonya vizesi için başvuracak kişi 18 yaşından küçükse, ebeveynleri ile birlikte başvuruda bulunmalıdır veya bir başka kişiyle Letonya' ya gidecekse ebeveynlerinden noter tasdiki bulunan bir muvafakatname almalıdır.

 

 Letonya vizesi için neler yapılması gereklidir?

 

            Başvuru esnasında kullanılan pasaportun süresi, planlanan seyahat dönüşünden 6 sonra bitiyor olmalıdır. Aynı zamanda başvuru esnasında verilen pasaportun 10 yıldan daha eski olmaması gereklidir ve başvurunun olumlu sonuçlanmasından sonra vizenin işlenebilmesi için 2 tane boş sayfası olmalıdır. Eğer ki başvuruda bulunan kişi çalışıyorsa, çalışılan şirketin antetli kağıdında yazılı olan izin tarihleri ile birlikte işverenin imzası ve kaşesi bulunmalıdır. Bu dilekçe ile birlikte 6 aydan kısa süre içerisinde çekilmiş 2 tane biyometrik fotoğraf(arka fon beyaz olmalı), kimlik fotokopisi ve nüfus kaydı dökümü, hizmet dökümü evrakı, maaş bordrosu ve çalışılan şirketin faaliyet belgeleri de teslim edilmelidir. Öğrenci, ev kadınları, emekliler ve çiftçiler içinse farklı evrakların teslim edilmesi söz konusudur. Bu evraklarla ilgili http://www.letonyavizesi.com/ web sayfası incelenebilir, iletişim bilgileri aracılığıyla irtibata geçilebilir. Ayrıca Letonya vize ücreti ile ilgili bilgilere de ulaşılabilir.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023