Havuz Robotu Nedir ?

Havuz Robotu Nedir ?
Havuz Robotu Nedir ? Harun Baskan
Bu içerik 813 kez okundu.
Reklam

Havuz robotları havuz temizliği yapılması için oldukça önemli bir araç olup  havuzu mikronluk pisliklerden temizleyebilecek bir araçtır. Bu da şu demek oluyor çok temiz bir havuz içerisinde yüzme imkanı sağlıyor. Açık veya kapalı havuz fark etmeksizin tüm havuzlar kirlenmektedir ve bu kirlilik bazen gözle görülemeyebilir.  Bu kirlilik elbette bir insanın hasta olmasına neden olabilir bu nedenle de es geçilmesi doğru bir durum değildir. Dışarıdan gelen bu tür pislikleri temizlemek için üretilen bu cihazlar diğer bir isimle havuz süpürgesi olarak da bilinir. Bu cihazlar havuzun dibinde yosun, kir, bakteri ve her ne varsa kolayca temizler. Emin olun ki bu cihazla havuz temizlendikten sonra gözle görülür bir parlaklık fark edeceksiniz. Ancak günümüzde çok sayıda temizleme robotu olunca bazı cihazlar temizlik konusunda kullanıcı tatmin etmeyebiliyor. Burada devreye markaların farkı giriyor. Kalitesiz olan markalarda var kalitesi ile ön plana çıkan da var örneğin Dolphin havuz robotları oldukça  kaliteli olup  havuz temizliği konusunda  kullanıcısını tatmin edecektir.

Dolphin Havuz Robotları

Dolphin havuz robotları, havuz robotları arasında oldukça popüler bir markadır. Popüler olmasının sebebi ise tamamen kaliteli olmasından kaynaklanmaktadır. Firmanın ürüne 3 yıl garanti vermesinden de anlayabilirsiniz ki ürün sıradan bir havuz temizliği değil daha üst seviye bir temizlik yapmaktadır. Dolphin havuz robotları modelleri çok ancak ele alacağımız model Dolphin Supreme M400 Pro olanıdır. 

Dolphin Supreme M400 Pro Özellikleri

Her cihazının ortak özellikleri var ancak bazı cihazlar özel havuzlar için üretilmiştir. Bu model ise  12 metre uzunluğa sahip olan havuzlar için uygundur.  Yani 12 maksimum 12 metre uzunluğa sahip olan havuzlar için idealdir.

Kullanıcılara bir diğer avantajı ise filtrelere ulaşmak bazı cihazlarda gerçekten eziyet ederken bu cihazda fitlere üst kısımdan rahatça ulaşabilirsiniz. Ayrıca paletlerinde herhangi bir sorun çıkarsa da merak etmeyin değiştirilebilir bir palet yapısına sahiptir. Bu da kullanım süresini arttırmaktadır. Cihaz tamamen otomatik olması nedeniyle ne yapacağını biliyor ve havuzu temizleme periyodu ise 2.5 saattir. Eğer cihazı özelleştirmek isterseniz haftalık programlama özelliği de vardır. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023