Portekiz Schengen Vize Başvurusu

Bir Avrupa ülkesi olan Portekiz'e hali hazırda Hususi pasaport (yeşil pasaport) ve Hizmet Pasaport (Gri pasaport) sahibi olan T.C. vatandaşların 180 gün içerisinde 90 günden az olan girişler için başka bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Portekiz Schengen Vize Başvurusu
Portekiz Schengen Vize Başvurusu
Bu içerik 872 kez okundu.
Reklam

Bir Avrupa ülkesi olan Portekiz'e hali hazırda Hususi pasaport (yeşil pasaport) ve Hizmet Pasaport (Gri pasaport) sahibi olan T.C. vatandaşların 180 gün içerisinde 90 günden az olan girişler için başka bir işlem yapmalarına gerek yoktur. Bunlar dışında kalan Umuma Mahsus olarak tabir edilen Bordo renk pasaport sahipleri ise Portekiz schengen vizesi başvurusu yapmalıdır. Ziyaretin üç amacına göre turistlik, ticari ve aile için Portekiz vizesi alınabilir.

  Portekiz Schengen Vize İşlemleri

 

 - Macaristan Konsolosluklarında Portekiz vize başvurusu yapılabilir. Ancak belgelerin İngilizce - Türkçe çevirililerinin olması gerekmektedir.

 - 12 yaşından büyük çocuklar dahil olmak üzere VIS yani parmak izi verilmesi gerekmektedir.

 - Gerekli tüm belgelerin yanı sıra Portekiz vizesi için ekstra belgeler de istenebilir. Bu bakımdan vize işlemleri 2 ile 7 gün arasında sonuçlanabilir.

            Portekiz vize işlemleri için http://www.portekizvize.com/ ekspres servis sunmaktadır. Deneyimli kadrosuyla gerekli işlemlerin en hızlı bir şekilde yapılması için bilgi alınabilir. Normal koşullar altında vize işleminin sonucu Portekiz ekspres vize hizmeti ile 2 günde sonuçlandırılmaktadır.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023