Gemi Çapa Ve Gemi Zinciri Hurdası Alımı

Gür Metal Geri Dönüşüm firması, geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. Metal hurda atıklarının toplanması, işlenmesi ve satılması faaliyetlerini yürüten firma uzun zamandan beri bu sektörde önemli faaliyetler yürütmektedir.

Gemi Çapa Ve Gemi Zinciri Hurdası Alımı
Gemi Çapa Ve Gemi Zinciri Hurdası Alımı
Bu içerik 1322 kez okundu.
Reklam

Gür Metal Geri Dönüşüm firması, geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. Metal hurda atıklarının toplanması, işlenmesi ve satılması faaliyetlerini yürüten firma uzun zamandan beri bu sektörde önemli faaliyetler yürütmektedir. Kurulduğu günden bugüne kadar yürüttüğü sayısız projeyi büyük bir başarı ile gerçekleştirmiştir.

 

            Tecrübeli ve uzman kadro ve çalışanları ile hurda toplama ve işlemi süreçlerinde büyük bir dikkat ve hassasiyet gösterilmektedir. Firmanın topladığı hurda çeşitleri arasında deniz taşımacılığında faaliyet gösteren her türlü yüzen vasıtaya ait demir parçalar da bulunmaktadır. Özellikle gemi çapası olarak adlandırılan ve gemilerin denizde hareket etmesini önlemek amacı ile kullanılan, gemi zinciri ile gemiye bağlı bulanan parçalar, firmanın hurda atık olarak ilgilendiği atıklardır. Firma gemi zinciri ve çapasından başka tür hurdaların alımını da yapmaktadır.

             

            Gür Metal Geri Dönüşüm firmasının ayrıca bir internet sitesi bulunmaktadır.hurdayeri.com adresine giriş yaparak sitenin hurda konusunda hangi tür faaliyetlerde bulunduğunu ve hangi tür hurdaları topladığını öğrenebilirsiniz. Firmanın telefon numaralarını internet sitesinden alarak firmayı arayabilir hizmetleri hakkında detaylı bilgi alabilir ve satmak istediğiniz hurdalar hakkında talepte bulunabilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023