Scio Terapisi Nedir?

Scio Terapisi Nedir?
Scio Terapisi Nedir? Harun Baskan
Bu içerik 1431 kez okundu.
Reklam

Günümüz koşularında yalana stres ve geçmişte bırakılamayan ve tamamen beyinde yarattığı kirlilik ile insan bedenini rahatsız eden birçok duygu durumu bulunuyor. Bu duygu durumları sonucunda birçok rahatsızlık meydana gelebilir. Geri bildirim uygulamaları bu anlamda oldukça önemli olup bu uygulamayı modern bilgisayar programı ile birleştirmeyi başarmış olan Scio cihazı bedeni komplike analiz etmeye yarayarak bir işlem olarak karşımıza çıkıyor.

Scio Ne İşe Yarıyor?

Scio cihazı bedende bulunana aksaklıkları sadece dört dakika gibi kısa bir zaman içinde analiz ederek tanımlamanın yan sıra sebeplerini de sunmaya katkı sağlar. Bu anlamda özellikle erken teşhis için son derece önemli bir yer teşkil eden bu cihazın hiçbir yan etkisi de bulunmuyor. Kalp pili olan hastaların dışında tüm kişilerde kullanıma uygundur.

Scio terapi yönteminin uygulanması ile birlikte saptanacak olan rahatsızlıklar içinde bulunan stres faktörünün azaltılması ve duygu durumunun doğru kullanımının sağlanması gerçekleştirilebiliyor.  Bunun yanı sıra cihaz kullanımı ile birlikte alerjiler, şeker hastalığı, kanser, gıda hassasiyeti, uykusuzluk, migren, kireçlenme, sağlıksız beslenme, öğrenme bozukluğu, depresyon, stres, bağırsak sorunları, cilt problemleri ve bunlara benzer birçok sorunun bedende bulunup bulunmadığı ile ilgili net bilgilere ulaşılabiliyor.

Hastalıklara Olan Etkisi Nedir?

  • Stresin azaltılması ve buna bağlı olarak iştahsızlık, depresyon, duygusal travmalar, panik atak gibi durumlarda
  • Vitamin, hormon eksiklikleri, mineral, aminoasit ve alerji etkilerinin saptanması ve dengelenme işleminde
  • Dikkat eksikliği, duygusal dengenin sağlanması, yaratıcılık ve hafızanın artırılmasında, hiperaktivite durumlarında
  • Sinir sistemi rahatsızlıklarında
  • Parazit, mantar, virüs, bakterinin saptanması ve yok edilmesi
  • Kanser, kitle, şeker hastalığında erken teşhis
  • İlaç etkileşimleri, ağır metal durumunun saptanması işleminde etkilidir.

Scio Terapisini Nerede Yaptırabilirim?

Scio terapisi ile ilgili olarak daha detaylı bilgilere ulaşmak ve bu cihaz yardımı ile vücut analizinizi oldukça kısa bir süre içinde yaptırmak için http://www.medenidanismanlik.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Medeni Eğitim ve Danışmanlık hizmetinden faydalanarak bedensel olarak analizinizi yaptırarak ne kadar sağlıklı bir bedene sahip olduğunuz öğrenmenin yanı sıra birikmiş olan stresten de arınmanızı sağlayabilirsiniz. Bedeninizde yanlış giden durumların öğrenilmesinin titreşim ve elektromanyetik frekanslar ile belirleyen ve de bilimsel araştırmalar sonucunda oluşturulmuş olan program sayesinde hastalıkları da erken teşhisinde mucizesini yaşayabilirsiniz. Daha sağlıklı ve daha stressiz bir hayatta kavuşmanız için yanı zamanda birçok farklı terapi uygulamasını da danışmanlık firmasından talep edebilirsiniz.

 

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023