Kornea Nakli

Görme engelli kişilerin yeniden görmesi ve yapay kornea hizmetinin ülkemizde tanıması amacıyla birçok hizmette bulunan ve her türlü kornea konusunda ücretsiz hizmet veren yapaykornea.gen.tr sitesi sayesinde insanların bu hizmetten yararlanılması amaçlanmaktadır.

Kornea Nakli
Kornea Nakli
Bu içerik 1015 kez okundu.
Reklam

Yapay Kornea Hizmeti

 

            Görme engelli kişilerin yeniden görmesi ve yapay kornea hizmetinin ülkemizde tanıması amacıyla birçok hizmette bulunan ve her türlü kornea konusunda ücretsiz hizmet veren http://yapaykornea.gen.tr/ sitesi sayesinde insanların bu hizmetten yararlanılması amaçlanmaktadır. Uzman kadrosu ile alnında profesyonel doktorları hizmet veren ve hiçbir kuruma bağlı olmayan tamamen gönüllü doktorlardan oluşan bir kurumdur. Yapay kornea nakli hizmeti sayesinde artık kornea için red yanıtı alanların birçoğunun yeniden görmesi amaçlanmaktadır.

                                    

 Kornea Nakli

 

            Site, hastasına yapay kornea nakli konusunda güvenilir hizmet vermektedir. İletişime geçmek isteyen kişilerin iletişim sırasında bilgilerini gizli tutarak titiz çalışmalar sergileyen bu doktorlar sayesinde artık kornea nakli olmak ve görme problemini ortadan kaldırmak bu hizmet sayesinde kolay olmuştur. Site, uzman destek ekibinden bilgi almak için ücretsiz ve güler yüzlü çalışanları ile hizmet sunmaktadır.

 

            Yaşamını yitirmiş olan bir kişiden alına şeffaf kornea dokusu ile hasta olan kişinin korneasının değiştirilmesi işine kornea nakli adı verildiği için bu hizmet hakkında yurdumuzda her ne kadar yeteri hakkında bilgi sahibi olunmasa da gönüllü ekipler u iş ile uğraşmakta ve bu nakli yaygınlaştırmaya çalışmaktadırlar.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023